Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S20 FE One UI 4.1 Güncellemesi Türkiye’de Başladı


Galaxy S20 FE One UI 4.1 güncellemesi ülkemizde dağıtıma sunuldu. Önemli gelişmelerin yer aldığı güncellemeyi hemen indirmeyi unutmayın.

Güncelleme söz konusu olduğunda Samsung başarılı politikasını sürdürüyor. Güney Koreli teknoloji devi şu sıralar Android 12 güncellemesiyle birlikte One UI 4.1 arayüz sürümünü sunmakta. Bu güncelleme son olarak markanın popüler telefonu Galaxy S20 FE için dağıtıma sunuldu. Galaxy S20 FE One UI 4.1 güncellemesi ülkemiz kullanıcılarına ulaşmış durumda. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Galaxy S20 FE One UI 4.1 güncellemesi neler getiriyor?

One UI 4.1, gelişmiş bir fotoğraf düzenleyici ve genişletilmiş galeri işlevselliğinin yanı sıra geliştirilmiş widget’ları da beraberinde getiriyor. Notlara web bağlantıları ekleyebilir ve stylus özellikli cihazlarda not alabilir ve ardından bunları başka bir uygulamada düzenleyebilirsiniz. Güncelleme kapsamında ayrıca Gelimiş gece portlerı, Uzman RAW kamera işlevi, Nesne Silgisi, daha fazla kamerada Pro modu, Gece modu portre çekimi, RAM Plus ve klavye gelişmeleri yer alıyor.

Samsung Galaxy S20 FE’nin başlıca özellikleri arasında 120Hz tarama hızına sahip Super AMOLED ekran, Snapdragon 865 / Exynos 990 işlemci, 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB’lık bellek seçenekleri, IP68 sertifikası, stereo hoparlör, OIS destekli ana kamera ve telefoto kamera geliyor. Telefonda ayrıca 4.500 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor. Bu pil 25 watt hızlı şarj desteğine sahip

Öte yandan telefonun Snapdragon 865 işlemcili versiyonu en düşük 6.800 TL, Exynos 990 işlemcili modeli ise en düşük 7.000 TL’den satılmakta. Şu sıralar hiç de fena sayılmayan bir fiyattan satışa olan telefonu satın almayı düşünüyorsanız, tercihiniz kesinlikle Snapdragon işlemcili model olmalı. Exynos işlemcili modelde aşırı ısınma ve buna bağlı aşırı pil tüketimi görülmekte.

Görsel ve bilgilendirme için takipçimiz Bayram KILIÇ’a teşekkürler…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu