Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 50 Pro Xiaomi Mi 11 Ultra’yı Tahtından Edecek

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 50 Pro hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı. Söylendiği gibi olursa bu telefon yok satar.

Çinli teknoloji devi Huawei, bu yılın sonunda karşımıza Mate 50 ailesi ile çıkacak. Çip krizinden dolayı P50 ailesinin lansmanını erteleyen firma, asıl bombasını yıl sonuna saklamış gibi görünüyor. Çinli firmanın yeni canavarı Huawei Mate 50 Pro için ortaya çıkan bilgiler, Android dünyasında kartların yeniden dağıtılmasına neden olacak. Xiaomi Mi 11 Ultra’yı tahtından edecek olan telefon bakalım bizlere neler sunacak?

Huawei Mate 50 Pro özellikleri ile rakip tanımayacak

Mate 50 Pro’nun Xiaomi Mi 11 Ultra gibi arka bölümde ek bir ekran ile geleceği söyleniyor. Bu ekranın boyutunun 2.0 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Ana ekrana geçtiğimizde ise çözünürlük bir anda artacak ve 3K çözünürlüklü 144Hz tazelemeli ekran bizleri karşılıyor olacak.

Telefonun arka tarafında dörtlü sensörün yer alacağı söyleniyor. Bu lensler Leica yerine ilginç bir şekilde Zeiss imzalı olacak. Huawei’nin Leica ile olan işbirliğini yıl sonu bitireceği söyleniyordu. Muhtemelen Çinli firma Leica’dan sonra Zeiss ile anlaşacak ve yeni canavarlarını Zeiss ile güçlendirecek.

1/1.1 inç büyüklüğünde 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile gelmesi beklenen telefonda 16 Megapiksel telefoto, 48 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel derinlik sensörünün yer alacağı söyleniyor. Anlayacağınız Huawei kamera konusunda Xiaomi Mi 11 Ultra’nın tahtını yıl sonu elinden alacak.

Huawei Mate 50 Pro

Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 888 Plus‘tan besleneceği söylenen telefonda 12 GB RAM‘in yer almasını bekliyoruz. HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan bu telefon, Huawei’nin prestij ürünlerinden biri olacak. HarmonyOS 2.0 ile kullanıcılarına akıcı bir deneyim sunmak isteyen Huawei’nin bu canavarına daha ne gibi ek özellikler sunacağı ise önümüzdeki aylarda ortaya çıkacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu