Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Berlin Akıllı Telefon Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Geçen hafta firmanın Edge serisi telefonlarının modelleri belli oldu. Serinin Motorola Berlin modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

Firmanın Edge serisi iddialı bir şekilde geliyor. Geçen hafta serinin isimleri belli oldu. Gelen sızıntıya göre Sierra, Berlin, Berlin NA ve Kyoto isimleri olarak satışa çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Alman Technik News tarafından Kyoto modelinin kamera özelliklerini paylaştı. Firma tarafından şimdi de Motorola Berlin modelinin kamera konfigürasyonlarını paylaştı.

Motorola Berlin Akıllı Telefon Kamera Özellikleri

Gelen rapora göre Berlin ve Berlina NA modellerinde 32 megapiksellik bir OmniVision OV32B40 ön kamera yer alacak. Her iki telefonun arka kısmında üçlü kamera dizilimi yer alacak. Berlin modelinde 108 megapiksellik bir Samsung S4KHM2 ana kamera bulunacak. Ultra geniş kamera ise 16 megapiksel OmniVision OV16A10 olacak ve 8 megapiksel OmniVision OV08A10 derinlik sensörü bulunacak. Serinin diğer modeli Berlin NA ise 108 megapiksel S5KHM2 ana kameraya sahip olacak. 8 megapiksellik bir Samsung S5K4H7 ultra geniş lense ve 2 megapiksel OmniVision OV02B1B derinlik sensörü bulunacak. Geçtiğimiz günlerde kamera özellikleri belli olan Kyoto modelinin dışında Sierra modeli ise; 108 megapiksellik bir Samsung S4KHM2 ana kamera, 8 megapiksellik bir Samsung S5K4H7 ultra geniş lens ve 2 megapiksel OmniVision OV02B1B derinlik sensörü bulunacak.

Motorola Berlin

Firmanın Edge serisi oldukça iddialı geliyor. Serinin kısa bir süre içinde tanıtılması bekleniyor. Dört farklı model ile akıllı telefon pazarında yer alacak olan cihazlar bakalım firmanın istediği satış grafiğini yakalayabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu