Aksiyon kameraAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp Sesli Arama Katılımcı Sayısı 4 Katına Çıkarıldı


WhatsApp sesli arama özelliğinde 8 olan katılımcı sayısını 32’ye yükseltti. Yeni güncelleme ayrıca sesli arama için yeni bir arayüz getiriyor.

WhatsApp’ın sahip olduğu Meta, popüler mesajlaşma uygulamasını her geçen gün daha işlevsel hale getiriyor. Şirket son olarak WhatsApp için yayınladığı güncelleme ile sesli arama katılımcı sayısını dört katına çıkardığını duyurdu. Bu özellik şimdi hem Android hem de iOS kullanıcıları için kademeli olarak yayılıyor. Bunun için Google Play Store ya da App Store’a girerek uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

WhatsApp, kullanıcıların aynı anda birden fazla kişiyle grup telefon görüşmesi yapmasına olanak tanır. Daha önce bir grup sesli görüşmesi sekiz kişiye kadar çıkabiliyordu, ancak WhatsApp şimdi dört kat artışla 32’ye kadar katılımcıya olanak tanıyan yeni bir güncelleme sunuyor.

WhatsApp gruplarında artık 32 kişiye kadar sesli arama yapılabilecek. Yeni güncelleme ile WhatsApp, arama katılımcılarının ekranda görüntülenme şeklini de değiştirdi. Dalga formu görüntüleri, farklı WhatsApp kullanıcılarını etiketlemek için kullanılıyor. Güncelleme 22.8.80 sürüm numarasıyla sunuluyor ve iPhone’lar için 109.7 MB boyutunda.

WhatsApp’ta grup sesli aramaları için katılımcı sayısı artırılmış olsa da, bu özellik masaüstü istemcisinde mevcut değildir. Bu yeni işlev bir süredir Telegram’da mevcuttu ve WhatsApp kullanıcıları için güzel bir eklenti oldu diyebiliriz.

Yakın tarihli bir rapora göre Whatsapp, yalnızca WhatsApp gruplarında kullanılabilecek yeni bir Anket özelliğini de test ediyor. iOS 22.9.0.70 için WhatsApp beta sürümünde keşfedilen bu özellik, kullanıcıların grup içinde hızlı bir şekilde anket oluşturmasına olanak sağlayacak. Platformun ayrıca, WhatsApp kullanıcılarının son görülme durumlarını yalnızca belirli kişilerle sınırlandırmasına izin veren testler yaptığı da biliniyor.

WhatsApp Sesli Mesajlar İçin Altı Yeni Özellik Duyurdu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu