Güncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiTeknoloji

Huawei Watch Fit 3, HarmonyOS Wear ile Büyük Fark Yaratacak

Huawei'nin yaklaşan akıllı saat formundaki bilekliği Watch Fit 3, saatler için özel HarmonyOS arayüzü ile önceki modellerden farklı olacak.

Huawei‘nin yakında tanıtacağı akıllı saat formundaki bilekliği Watch Fit 3, son zamanlarda birçok sızıntı ile karşımıza çıkıyor. Ortaya çıkan son iddialarda akıllı saatin tasarımında önemli değişikliğe gidilecek. Değişiklikler sadece tasarım ile de kalmayacak. Watch Fit 3 modelinde saatlere özel HarmonyOS for Wear arayüzü ile gelebilir. HarmonyOS 4.1 ve ya yakında çıkacak olan HarmonyOS NEXT ile piyasaya sürülme ihtimali olan Fit 3, tasarım tarafında 2.5D dikdörtgen ekran ile gelebilir.

huawei Watch Fit 3, HarmonyOS For Wear Arayüzüne Sahip Olacak

Fit 3, yenilenen arayüz ile daha akıcı animasyonlar, daha işlevsel uygulamalara sahip olacak. Ayrıca daha büyük yazı tipleri ve daha geniş bir saat kadranı seçeneğine sahip olacak. Akıllı saat neredeyse Apple Watch modelleriyle aynı tasarıma sahip olacak.

Watch Fit 3 modelinin önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fiyat olarak önceki Fit 2’den bir miktar yüksek olacak saat, küresel pazara da çıkacak. Son olarak saatin tanıtımından çok kısa süre sonra ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu