Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Kapattı Ama LG Velvet Güncelleme Aldı!

LG mobil departmanını kapatsa da güncellemeye devam edeceğini söylemişti. Bu noktada LG Velvet güncelleme almaya devam ediyor.

Oldukça zor günler geçiren LG, piyasaya kazandırdığı onlarca yenilikçi ürüne rağmen maalesef ayakta kalamadı ve mobil departmanını kapattı. Bunun ardından akıllardaki en büyük soru işareti ise güncellemeler olmuştu. Zaten oldukça karmaşık olan Android tarafındaki sürüm güncellemelerinin, bu haberden sonra ne olacağı merak konusuydu. Ancak LG çok geçmeden akıllı telefonlarına güncelleme desteği vermeye devam edeceğini de açıkladı. Bunun üzerine  LG Velvet güncelleme almaya başladı.

LG Velvet 5G, Ocak ayında Güney Kore’de Android 11 güncellemesini almıştı. Şimdi ise Android’in en son sürümünün tadına varan model, Verizon Velvet 5G UW oldu.

lg velvet güncelleme

Velvet 5G UW için Android 11, G900VM20a sürüm numarası ve Mart 2021 Android güvenliği ile birlikte geliyor. Güncelleme ile birlikte aynı zamanda yeni bir kullanıcı arayüzü ve sohbet balonları da dahil olmak üzere Android 11’in birçok güzelliği geliyor.

Velvet 5G UW için Android 11 OTA güncellemesi henüz gelmediyese, akıllı telefonunuzun Ayarlar> Telefon Hakkında> Yazılım güncellemeleri menüsüne giderek manuel olarak kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.

Android 10 ile duyurulan Velvet 5G UW, içinde bulunduğumuz durum göz önüne alındığında akıllı telefonun son güncellemesi olabilir. Ülkemizde de satılan LG Velvet, yaklaşık 5 bin ₺ fiyat etiketiyle raflarda yer alıyor. Güncellemenin ülkemizde ne zaman dağıtılacağı ise şu an için bilinmezliğini koruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu