Akıllı TelefonGenelNothing

Nothing Phone (2) İçin Bekleyeğiz, Ancak Çok Daha İyi Olacak

Nothing’in kurucusu Carl Pei, Nothing Phone (2) için ilk açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen telefon yıl sonunda tanıtılacak.

Nothing Phone (1) geçen yaz çıkış yaparken, mobil dünyasının en sıra dışı modellerinden biri olmayı başardı. Arka kısımda birçok LED aydınlatma ile gelen telefonun devam modeli için kollar sıvanmış durumda, ancak Nothing cephesinden gelen açıklamada markanın bu noktada aceleci olmayacağını gösteriyor. Nothing Phone (2) yıl sonuna doğru tanıtılacak.

Nothing Phone (2) Yıl Sonunda Tanıtılacak

Şirketin başkanı ve kurucusu olan Carl Pei, ikinci nesil telefonun yıl sonuna doğru tanıtılacağı onayladı. Kıdemli yönetici ayrıca markanın bu kez öncelikli olarak ABD pazarına odaklanacağını bildirdi ve şu açıklamalarda bulundu:

Daha önce yapamadık çünkü henüz ikinci yılımızdaydık ve ürünleri yaratırken elimiz kolumuz bağlıydı. Artık ayaklarımızın üzerinde daha emin olduğumuza göre, ileriye doğru bir adım atabiliriz. 

Y”akın zamanda Phone (2)’yi piyasaya sürmeyeceğimizi tweet’lerdim. Ancak bu, onu asla başlatmayacağımız anlamına gelmez. Diğer şirketlerin iki ayda bir telefon piyasaya sürmesinden ve onları desteklememesinden bıktım. Amacımı anlatmaya çalışıyordum: Ürünleri sağlıklı bir hızda piyasaya sürelim ve ürünü yazılım açısından destekleyebilir ve geliştirmeye devam edelim.

Nothing Phone (1)

Pei, ikinci nesil telefonun teknik özelliklerine hiç değinmezken, yeni modelin ilkinden daha premium olacağını söyledi. Bu haliyle daha pahalıya mal olacağı anlamına geliyor.

Nothing Phone (1)‘in teknik özellikler noktasında orta üst segmentte konumlandırılan bir telefon olduğunu hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu