GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknolojiTikTok

TikTok ABD yönetimine tişört satışıyla cevap veriyor; ortalık karışacak!

TikTok CEO’su Kevin Mayer’ın şok istifa kararından birkaç saat önce bir alışveriş sitesini hayata geçirdi. İlk ürünler tişört ve kazak oldu.

Bugün şok bir kararla istifa eden Kevin Mayer gündeme bomba gibi düştü. İstifanın bir kaç saat öncesinde TikTok bir alışveriş sitesini faaliyete geçirdi. Satışa çıkan ilk ürünler tişört ve kazak oldu; ürünlerin üzerinde oldukça dikkat çekici mesajlar yer alıyor. ABD yönetimine karşı açık bir şekilde mesaj veren tişört ve kazaklara Donald Trump‘ın ne cevap vereceği merak konusu.

TikTok alışveriş sitesinde ABD yönetimine yönelik mesajların yer aldığı tişörtler ve kazaklar satılıyor!

Satışa çıkan ürünlerden kazak ve tişörtlerin önünde “Hiç Bir Yere Gitmiyor” arkasında ise “Burada Kalacak” ibareleri yer alıyor. Grafik sanatçısı Joshua Vides imzasını taşıyan sloganlar oldukça dikkat çekici. Kazağın fiyatı 70 dolar, tişörtün ise 45 dolar olarak açıklandı. İlerleyen günlerde sitede iç giyim, oyun ve daha bir çok ürünün satışına başlanacağı belirtildi. TikTok‘un açtığı mağazaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TikTok TikTok

ABD Başkanı Donald Trump, son zamanlarda TikTok’un ABD‘deki faaliyetlerinin ülkedeki bir şirkete devredilmesi yönünde baskıları yoğunlaşmış durumda. 90 gün içerisinde bir ABD şirketine satılmaması durumunda ülkede yasaklanacağını duyurmuştu. Yaklaşık üç aydır görevde olan CEO Kevin Mayer bugün istifa etti ve gider ayak son kozunu oynadı. Bakalım bundan sonraki süreç ne gösterecek merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu