Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 mini Sürprizi! İşte Telefonun Görüntüsü

Xiaomi 12 mini iddiaları yeniden alevlendi. Yeni bir raporda bu telefona ait bir görüntü yer alıyor. İşte mini modele dair son gelişmeler…

Xiaomi 12 serisi aralık ayında tanıtılmadan önce mini modeli hakkında sayısız iddia ortaya atıldı. Bu telefonun daha sonra Xiaomi 12x olduğu belirtildi. Fakat ne hikmetse Xiaomi’nin mini bir telefon üzerinde çalıştığı iddiaları yeniden alevlendi. Hatta güvenilir bir kaynak Xiaomi 12 mini’ye ait olduğu öne sürülen bir render görüntü paylaştı.

5.9 inç (Xiaomi 12x 6.28 inç ekran) büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu bildirilen mini model, Xiaomi 12’den farklı bir kamera dizaynına sahip görünüyor. Bugüne kadar pek rastlamadığımız bir kamera ünitesiyle gelecek olan telefonun önden nasıl göründüğü ise şu an için bilinmiyor. Fakat ön kameranın merkeze konumlandırıldığı bir görünümden söz edebiliriz.

Aynı kaynak telefonun donanım özellikleri şu an açıklamıyor olsa da, daha önceki sızıntılar bu özelliklere ışık tutuyor. Şimdi iddia edilen özelliklere bakalım. Telefonda 5.9 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran Dolby Vision ve HDR10 + desteğiyle geliyor. Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacak telefonda 108 megapiksel üçlü kamera, 4200 mAh pil, 67watt hızlı şarj desteği ve stereo hoparlör önce çıkan diğer özellikler olacak.

Öte yandan Xiaomi 12 mini’nin gerçek olup olmadığı henüz kesinlik kazanmış değil. Telefon hakkında yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz, fakat böyle bir modele ihtiyaç olup olmadığı sorusu kafaları karıştırmıyor değil. Çinli şirket, Xiaomi 12’de ekran boyutunu Xiaomi Mi 11’e kıyasla bir hayli küçültmüştü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu