Akıllı TelefonGeneliOS

iPhone 7 Pro Yok, iPhone 7 Plus Var!

Apple iPhone 7’yi 7 Eylül tarihinde bir lansmanla tüm dünyaya tanıtacak. Uzun zamandır merak edilen iPhone 7 Pro ile ilgili son gelişmeler oldukça önemli.

Akıllı telefon pazarının en büyük 2. firması olan Apple, bu yıl pazara sunacağı yeni nesil iPhone 7 ile çok ama çok iddialı. Uzun zamandır merak edilen ve hakkında oldukça spekülasyon yaşanan iPhone 7 Pro ise arkada bulunan çift kamerası ile büyük bir beklenti oluşturuyordu. iPhone 7‘nin daha büyük ekranlı modeli iPhone 7 Plus ise Pro modelinin altında konuçlandırılacak diye düşünüyorduk ama görünen o ki Pro diye bir model pazara sunulmayacak.

iPhone 7

iPhone 7 Pro diye görünen ürünün aslında iPhone 7 Plus olacağı belirtilmeye başlandı. Kısacası yukarıda görülen fotoğraftaki 3 iPhone modeli yerine Apple yine 2 telefon ile yoluna devam edecek gibi görünüyor. 4,7 inç ekran boyutuna sahip iPhone 7 ve her yıl olduğu gibi iPhone 7 Plus modeli ile yoluna devam edecek olan Apple’ın yukarıda görülen iPhone 7 Plus ile ilgili tutumu ne olacak çok ama çok merak ediyoruz…

iPhone 7 (2)

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu