Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

HONOR Magic V için Türkiye Sesleri Yükseliyor!

Honor’un ilk katlanabilir telefonu HONOR Magic V için global etkinlik tarihi açıklandı. Bu model Türkiye pazarına da bu yıl gelebilir.

HONOR, küresel lansman etkinliğini 28 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi 2022’de yapacağını doğruladı. Etkinlikte yeni HONOR Magic ürünlerinin lansmanını ima eden şirket, “MWC Barcelona 2022’de bize katılın ve sihrin gücüne tanık olun” diyor. Bu etkinlikte HONOR Magic V modelinin tanıtılmasını ve Türkiye pazarına gelmesi bekleniyor.

Bu etkinlikte şirketin ilk katlanabilir telefonu olan Magic V’in yanı sıra geçen yıl Ağustos ayında Çin’de tanıtılan Magic3, Magic3 Pro ve Magic3 Pro+ modellerini içeren Magic3 serisinin küresel olarak piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz.

Watch GS 3’ün geçen ay Çin’de piyasaya sürüldükten sonra küresel olarak piyasaya sürüleceği de söyleniyor. Şirket ayrıca etkinlikte HONOR Pad tabletleri ve HONOR 60 serisini de tanıtabilir. Fiyat konusunda küresel pazarda Çinli rakiplerine göre bir tık yüksek fiyat politikası izleyen Honor’ın yeni modellerinde de bu politikaya devam etmesi bekleniyor. Çip krizine bağlı olarak maliyetlerin artması sadece Honor’u değil diğer firmaları da etkileyecek. O yüzden fiyat skalası tüm firmalarda yukarıya doğru meyilli olacak.

HONOR Magic V

Magic V’nin ana ekranı, köşeden köşeye 7,9 inç boyutunda, 2272 x 1984 çözünürlüğe, 90Hz yenileme hızına ve 10:9 en boy oranına sahip. Magic V’nin harici ekranı ise 2560×1080 çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızında ve 21:9 en boy oranlı 6.45 inç büyüklüğünde.

Rakibi Galaxy Z Fold 3’ün 6.2 inç ekrana sahip olduğunu belirtelim. Honor, bunun, telefonu açmak istemediğinizde cihazı daha kullanışlı hale getirmeye yardımcı olacağını söylüyor. Menteşe kısmı ise 200.000 açılma ve kapanmaya karşı dayanıklı bir yapıya sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu