Güncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus Watch Yeni Güncelleme İle Ekranı Açık Tutacak!

Telefonları ile bekleneni veren Çinli akıllı telefon üreticisi, OnePlus Watch için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ekran açık kalacak.

Başarılı akıllı telefon modelleri ile ülkemizde de yakından tanınan OnePlus markası Çin’in önde gelen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Ürettiği telefonlar ile ülkemizde de güzel satışlar gerçekleştirmeye devam eden şirket, akıllı telefonları kadar akıllı saat modelleri ile de beklentileri karşıladı. Apple Watch‘a rakip olacak kalite de akıllı saatler üreten şirket, bu da yetmezmiş gibi akıllı saat modellerini de sürekli güncel tutmaya devam ediyor. Bugün OnePlus Watch akıllı saat modeli için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ekranın sürekli açık kalmasını sağlıyor.

Aslında daha önce yaptığımız haberler de Çinli teknoloji şirketinin akıllı saat modelleri için bir dizi yenilik üzerinde çalıştığından söz etmiştik. Hatta bu yenilikler arasında ekranı sürekli açık tutma eyleminin olacağı da internete sızdırılmış biz de haberlerimiz de bu gelişmeye yer vermiştik. Yeni özellik güzel güzel olmasına da pil ömrünü ciddi ölçüde tüketecek gibi görünüyor.

OnePlus Watch
OnePlus Watch

OnePlus Watch Yeni Güncelleme İle Ekranını Açık Tutacak

Sorunlarla dolu bir şekilde piyasaya çıkan akıllı saat daha sonra aldığı güncellemeler ile bu sorunları gidererek daha iyi bir hale gelen akıllı saat modeli bu sabah da yeni bir güncelleme aldı. Gelen güncelleme ile akıllı saatin ekranı sonsuza kadar açık kalabilecek ve kullanıcılar bildirimleri anında görüntüleyebilecekler. Akıllı saatin şarjını ciddi ölçüde etkileyecek olan bu özellik, pilin daha hızlı ve daha kısa bir süre içerisinde bitmesine neden olacak. Her zaman açık ekranın yanı sıra kamera kumandası rolünü de üstleneceği ifade edilen akıllı saat için güncelleme şuan yayında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu