Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy A23e Sızdırıldı

Sızdırılan görsellere bakılırsa Samsung uygun fiyatlı yeni bir Galaxy A serisi telefon hazırlıyor. Samsung Galaxy A23e bakalım neler sunuyor.

Samsung, Galaxy A serisi telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Kısa süre önce Galaxy A23 5G modeliyle karşımıza çıkan Samsung’dan bu defa bütçe dostu bir telefon tanıtımı gelecek. Samsung Galaxy A23e modelinin yüksek kalitede görselleri sızdırıldı. @OnLeaks tarafından sızdırılan görüntüler telefonun Infinity-V ekrana sahip olacağı gösteriyor. Ekran boyutunun ise 5.8 inç büyüklüğünde olacağı aktarılıyor.  Samsung, Galaxy A serisinde “e” eklentili modellerin tanıtımına bir süredir ara vermişti. 2019 yılında Galaxy A20e ile başlayan seride Galaxy A21e ve Galaxy A22e modellerini göremedik.

Samsung Galaxy A23e Neler Sunuyor?

Galaxy A23e’nin görünümünden söz etmek gerekirse; telefonun arkasında LED flaş ile desteklenen tek bir kamera göze çarpıyor. Yana monte parmak izi tarayıcısının eşlik edeceği telefonda 3.5mm kulaklık girişi de olacak. Açık mavi, beyaz ve siyah renklerde çıkış yapacak telefonda 5.8 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde bir ekranın yer alması bekleniyor.

Kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak Galaxy A23e’de 25 watt hızlı şarj desteği göreceğiz. Fakat Samsung’un kutu içerisinde adaptörü dahil etmesi beklenmiyor. Telefonun ayrıca 5G ağları desteklemeyeceği gelen bilgiler arasında.

Samsung’un giriş seviyesi telefonu önümüzdeki haftalarda duyurması bekleniyor. Ülkemizde de görmeyi beklediğimiz Galaxy A23e modeline dair önümüzdeki günlerde daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu