Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra İçin Beklenen Güncellemenin Detayları Netleşiyor

Galaxy S23 Ultra için yayınlanacak güncelleme kameranın yanı sıra telefonun mevcut yazılımını daha kararlı hale getirecek.

Samsung Galaxy S23 Ultra için uzun zamandır beklenen güncellemenin ayrıntıları belli oluyor. Güncellemenin kamera tarafında önemli iyileştirme ve yenilikler getireceği zaten biliniyor. Ice Universe adlı kaynağa göre güncelleme akıllı telefonun akıcılığını da iyileştirecek.

Ice Universe adlı kaynak malumunuz Samsung’a en yakın kaynaklardan biri ve araştırma / geliştirme departmanından direkt bilgi alabiliyor. Kaynak son olarak şu mesajı paylaştı:

Samsung Galaxy S23 kullanıcılarının Haziran güncellemesini dört gözle beklediklerini düşünüyorum, bu yüzden aygıt yazılımını test eden personelle konuştum ve izlenimleri hakkında konuştular. Haziran üretici yazılımına sahip Samsung Galaxy S23 Ultra’nın pil ömrünün hala mükemmel olduğu ve genel çalışma akıcılığının iyileştiği ortaya çıktı.

Daha önceki sızıntılarda Samsung’un S23 Ultra’nın kamerası için 2x yakınlaştırma sağlayacak yeni bir özelliği test ettiği öğrenilmişti. Burada açıklamayı yapmaya gerekebilir: Sadece portre modundan bahsediyoruz. S23 Ultra, video çekerken kalite kaybı olmadan 2x yakınlaştırma için 200 megapiksel çözünürlüklü ana görüntü sensörünü kullanabilecek.

Geçen gün aynı kaynak, amiral gemisi Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar için uzun zamandır beklenen Haziran ayı üretici yazılımının bir süreliğine ertelendiğini aktardı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu