Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi BlackShark 2 1500 dolardan ön kayda başladı! Biraz abartmadınız mı?

Xiaomi‘nin oyuncu telefonu BlackShark serisi uzun süre Antutu‘da en güçlü telefonlar sıralamasında en başta bulundu. Türkiye’de ilk incelemelerden birini yaptığımız ilk nesil Xiaomi BlackShark Türkçe dil desteği olmaması ve Google uygulamalarının resmi olarak olmaması ile eleştirilerimizi almıştı. Kamera performansı ile de beğenmediğimiz telefonun saf oyun performansı ise çok başarılıydı. Ekim ayında yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan ve adına da Xiaomi BlackShark Halo ismi konan yeni telefondan sonra gözler Xiaomi BlackShark 2 tarafına çevrildi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi BlackShark 2
Xiaomi BlackShark 2

Xiaomi BlackShark 2 fiyat etiketi ile şaşırttı!

Bugünden itibaren ön talep için kayıt almaya başlayan telefonun fiyatı ise 9.999 Yen yani ortalama 1.500 Dolar olarak açıkladı ama biz bu rakamlara çıkılacağını düşünmüyoruz. Sadece bir fiyat yazılması için yuvarlak bir rakam yazıldığını düşünüyoruz.

Telefon bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama Snapdragon 855 ve 12GB RAM gücünün kesinleştiğini yukarıdaki görsellerden anlıyoruz. 18 Mart tarihinde tanıtılacak yeni telefon bakalım bize ne sunacak?

Huawei P30 Pro AnTuTu sonucu yayınlandı! Birçok özellik kesinlik kazandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu