GenelOyun Haberleri

GTA 6 İçin Babasını Kovdurmayı Göze Alan Çocuk Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Grand Theft Auto VI geliştirilmesinden sorumlu olan bir Rockstar çalışanının oğlu, gizlice çektiği GTA 6 görüntülerini sızdırdı.

Grand Theft Auto VI yani GTA 6’nın tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Rockstar, kısa süre önce yaptığı bir açıklamada merakla beklene oyunun fragmanının 5 Aralık’ta yayınlanacağını duyurdu. Ancak ortaya çıkan bir sızıntı oyunun ilk videosunun resmi makamlardan değil, muhtemelen babasının kovulmasına neden olacak bir çocuktan gelmesine neden oldu. İşte ayrıntılar…

Grand Theft Auto VI Videosu TikTok’ta Gündem Oldu!

Sosyal medya çılgınlığı artık bambaşka bir noktaya ulaştı. Günümüzde pek çok insan, sadece sosyal medyada beğeni almak için “anormal” kabul eden davranışlar sergiliyor, kendilerinin ve başkalarının sağlığını riske atıyor. TikTok kullanıcı adı Azzarossi olan çocuk da bunun son örneği oldu.

Muhtemelen evden çalışan babasının bilgisayarından gizlice görüntüler çeken çocuk, bunları TikTok hesabından paylaştı. Videoda oldukça iyi bir görsel kalitede bir şehir görünürken, oynanış anlamında bir şey sunmuyor. Ne yazık ki paylaşımları bununla sınırlı kalmayan çocuk, babası Aaron Gabut’un da fotoğrafını paylaşarak iddialarına adeta “kanıt sundu”.

Ne yazık ki Rockstar GTA 6 sızıntıları konusunda oldukça sert bir tutuma sahip. Bu nedenle hızlı bir şekilde videoları kaldırmak için çalışmalara başladı. Hatta bu nedenle habere koyduğumuz paylaşımlar da kısa süre içerisinde kaldırılabilir. Ancak çevrimiçi toplulukları asıl endişelendiren ise söz konusu geliştiricinin geleceği. Oldukça kritik olan bu hatayı Rockstar’ın hoş karşılaması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu