Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 9S Artık Android 11 ile Daha Güçlü!

Orta segmentin kralı Redmi’nin 2020 model telefonlarından Redmi Note 9S Android 11 güncellemesiyle yıldız gibi parlayacak.

2020 yılına damgasını vuran Xiaomi’nin alt markası Redmi Note 9 serisi ve ilk olarak Note 9S çok yakında Android 11 güncellemesi alacak. Henüz Redmi Note 8 ile ilgili veri yok. Ancak Hindistan’da MIUI 12.5 güncellemesi almaya başladığını bu yılın başında öğrenmiştik. Hindistan’da çok satan Note 9 serisinin yeni güncellemesi de gelmeye başladı.

V12.0.1.0.RJWMIXM yapı numaralı yeni Android güncellemesi şimdilik “Kararlı Beta” aşamasında olduğu için Note 9S’ten itibaren diğer Redmi telefonlarına verilmeye başlayacak. Xiaomi bu yeni güncellemeyi 9S ile test ettikten sonra kararlı sürümünü tam olarak verecek. Bunun bir geçiş aşaması olduğunu söyleyebiliriz.

2.5 GB büyüklüğündeki bu dev güncelleme pek çok iyileştirmeyi de beraberinde getiriyor. Özellikle kamera tarafında gece modunun problemlerinin çözülmesi bekleniyor. Redmi Note 9S ayrıca yakında MIUI 12.5 güncellemesini de alacak. Bir sonraki güncelleme, peynir ekmek gibi satan Note 8 için şimdilik belirsiz.

Xiaomi 8 Şubat’ta yapılacak muhteşem lansmanında MIUI 12.5 güncellemesini küresel olarak tanıtacak ve bundan sonra kararlı sürüm yayınlanacak. Öte yandan bu etkinlikte Mi 11 serisi de resmen tanıtılacak. Mi 11 Lite’ın iyi bir fiyat düzenlemesiyle çok satması bekleniyor. Yeni gelişmeler oldukça ve Xiaomi telefonlarıyla ilgili bilgi verdikçe siz değerli okuyucularımıza bilgi vermeye devam edeceğiz. Bizi takip edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu