Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Soruyor: Kamera mı Fiyat mı? Hazır Olun Fiyatlar Artıyor

Redmi K50 serisi yaklaşırken, şirket en yüksek makamdan anketlere başladı. Redmi kullanıcılara kamera mı fiyat mı diye diye soruyor.

Redmi K50 serisinin şubat ayı içerisinde resmi olarak tanıtılacağı bir süre önce şirket tarafından açıklandı. Şubat ayına sayılı günler kaldı ve beklendiği gibi Redmi cephesinden seriye dair paylaşımlar gelmeye başladı. Her zaman olduğu gibi sahneye ilk olarak Redmi başkanı Lu Weibing çıktı. Önemli seriler tanıtılmadan önce çeşitli anketler gerçekleştiren kıdemli yönetici şimdi bunlara bir yenisini ekliyor. Redmi başkanı K50 serisi için soruyor: Sizce gelişmiş kamera özellikleri mi yoksa fiyat / performans dengesi mi?

Yanıtlara baktığımızda kullanıcıların büyük bölümü kamera yükseltmesinin gerçekleşmesini, ancak fiyatların makul düzeyde kalmasını istiyor yönünde görüş bildirmiş. Fakat yapılan anketten Redmi K50 serisinde kamera tarafında önemli yükseltmelerin yapılacağını, bunun da haliyle maliyetleri artıracağını anlayabiliriz.

Redmi K50 Pro Kamera

Kısa süre önceki bir raporda Redmi K50 serisindeki bazı modellerde Sony’nin IMX766 görüntü sensörüye yer verileceği bildirildi. OIS desteğiyle sunulacak bu kamera yakın zamanda Xiaomi 12 ve realme GT 2 Pro modellerinde yer aldı. Hem daha pahalı bir sensör hem de OIS desteğiyle birlikte K50 serisinde kamera maliyetleri artacağa benziyor. K50 serisiyle birlikte ilk kez bir Redmi telefonda OIS desteğinin yer alacağını da yeri gelmişken belirtelim.

Peki bu soruya siz hangi yanıtı verirsiniz? Hadi forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu