AndroidGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

Efsane Geri Dönüyor: Winamp Android ve iOS için Betadan Çıkıyor!

Çocukluğumuzun efsane müzik dinleme uygulaması Winamp, Android ve iOS için beta sürecinden çıktığını duyurdu.

Çocukluğunuzu hatırlayın. Efsaneler efsanesi müzik dinleme uygulaması Winamp’ı hatırlamak zor olmayacaktır. Çoğumuzun hafızalarına kazınan bu uygulamayı sağda solda görürken hala duygulanıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında kapalı beta test moduyla Android ve iOS için yayınlanan ikonik müzik çalar uygulaması Winamp artık beta test sürecinin sonuna geldiğini duyurdu.

Winamp Sonunda Android ve iOS Platformları İçin Yayınlanacak.

Uygulamanın geliştiricileri Llama Group, ikonik müzik çaların temel özelliklerini ve çıkış için ortalama bir tarih vermeyi de ihmal etmedi. Aşağıda uygulamanın genel hatlarını görebilirsiniz. Winamp’ın teknolojiye ayak uydurarak tasarımını bu yönde geliştirdiği görülüyor.

Geliştiriciler uygulamanın bu yılın sonuna doğru piyasaya sürülmesini bekliyor. Yapılan basın açıklamasına göre güncellenen oynatıcının temeli, 17.000’den fazla bağımsız sanatçının halihazırda işbirliği yaptığı Winamp for Creators yayın platformu olacak. İçerik oluşturuculara yönelik araçların yakında kullanıma sunulacağını ifade eden geliştiriciler, yaptıkları yeni çalışmaları tanıtabileceklerini de belirtti.

Uygulama içi görseller özellikle YouTube Music uygulamasına çok benzer olduğu gösteriyor. Şarkı çalma ekranının neredeyse YouTube Music ekranı ile aynı denebilir. Ayrıca mevcut olan kapalı beta sürecinde sadece iki klasör bulunuyor: Müzik ve İndirme olarak.

Winamp’ın ilginç özelliklerinden biri, bağımsız sanatçıların yalnızca hayranlarıyla etkileşime girip doğrudan ürün satabilecekleri bir alan değil, aynı zamanda akış için şarkı kütüphaneleri barındıran Fanzone. Hayranlar, müziklerini dinlemek için her sanatçıya ayrı ayrı ayda 1 dolar ödemek zorunda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu