Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods Pro 2 uygun fiyatla gelecek!

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro 2 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Peki, yeni model hangi özelliklerle gelecek?

Cupertinolu teknoloji devi Apple, iPhone 7 ile birlikte kablosuz kulaklığı olan AirPods‘u satışa sunmuştu. Daha sonrasında ise kulakiçi formda olan AirPods Pro’yu satışa sunan Apple’ın şimdiki planları belli oldu. Apple’ın en geç 2022 yılında karşımıza AirPods Pro 2 ile çıkacağı ortaya çıktı. Peki, bu model nasıl olacak? Fiyat konusunda fark olacak mı?

Apple’a yakın kaynakların belirttiğine göre yeni modelde daha iyi aktif gürültü engelleme yani ANC özelliği yer alacak. Bu sayede dış ortamdaki sesler daha iyi izole edilecek. Ses konusuda da iyileştirmeler yapacak olan Apple’ın ilk modeldeki yüksek frekansların patlamasını çözmesini umuyoruz.

Gelelim fiyat konusuna. Sizi bizi düşünen yok dostlar. Apple yeni modelini de 249 dolardan satışa sunacak. Ancak ilk modelin Türkiye fiyatı zamlar sonrasında 2.499 TL olmuştu. Muhtemelen 2022 yılına kadar 249 dolarlık kulaklık bize 4.999 TL‘ye gelir. Tabii 2022 yılına kadar Apple Türkiye hala ayakta durabilirse.

AirPods Pro 2

Tasarım açısından yeni model ilk modelin birebir kopyası olacak. Bu yaklaşımı AirPods 2. nesilde zaten görmüştük. Apple’ın aksesuar konusunda kolay kolay değişikliğe gitmediği aşikar.

Apple’ın 2021 yılında ise planları çok farklı olacak. Kulakiçi formadan kafaüstü forma geçecek olan Apple, karşımıza AirPods Studio ile çıkacak. Studio’nun 399 dolar ve 599 dolardan satışa sunulacağı söyleniyor. Anlayacağınız kulaklığı 5.000 TL vermeyi şimdiden gözden çıkarın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu