Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia XZ4’ün uzun ekranına bir de böyle göz atın!

Sony Xperia XZ4, 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak amiral gemi telefonlardan biri olacak. Bir süredir haberlere konu olan telefonun iki yıldır süre gelen 18:9 / 19:9 ekran standardını bir kenara koyup 21:9 en / boy oranına sahip olacağı konuşuluyor. Bu ekran standardı haliyle uzun bir telefon karşımıza çıkaracak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4

Xperia XZ4’te 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer alacak. iPhone XS Max’te aynı boyutta 19,5:9 ekran olmasına karşın telefon Xperia XZ4’ten yaklaşık 1 cm daha kısa görünüyor. Uzun bir ekranın tek elle kullanıma pek de elverişli olmadığı görünen bir gerçek. Fakat yine de nasıl bir kullanıcı deneyimi sunacağını merak etmiyor değiliz.

Son olarak Xperia XZ4’e ait kılıflar Xperia XZ Premium ile kıyaslandı. Görüntüler, Xperia XZ4’ün haliyle daha uzun, ancak daha dar bir kasaya sahip olacağını gösteriyor. 3.5 mm kulaklık girişinin yer almayacağı telefonda bir kez daha stereo hoparlörler kullanılacak.

Snapdragon 855 işlemcisi, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB depolama, 3.900 mAh büyüklüğünde pil, Android 9 Pie, üçlü arkama kamera, güç tuşuna entegre parmak izi tarayıcısı ve süper geniş açılı ön kamera telefonda yer alacak bazı özellikler olacak.

 

Xiaomi Mi Mix 3 n11.com’da satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu