Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 için bir güncelleme daha

Samsung Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 sürpriz bir şekilde güncelleme almayı sürdürüyor. Üstelik telefonlar bu güncellemeleri pek çok yeni telefondan daha önce alıyor. Şimdi Galaxy S7 serisi için dağıtıma çıkan son güncellemenin detaylarına göz atalım.

GalaxyS7 ve S7 edge için Ağustos 2019 güvenlik düzeltme ekinin yer verildiği güncelleme dağıtıma çıktı. Her iki telefon kısa süre önce üç ayda bir güncelleme alacak telefonlar listesinden çıkarılmış olsa da, şu an itibariyle tekrar listeye girmiş durumda. Telefonlar bırakın üç ayda bir güncelleme almayı neredeyse her ay yeni bir güvenlik odaklı güncelleme alıyor.

Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 güncelleme almaya devam ediyor

SamMobile sitesinde yer alan habere göre GalaxyS7 ve S7 edge için ağustos güvenlik yaması şu anda Fransa, Polonya, İngiltere, Belçika, Avusturya, İrlanda, Portekiz, Yunanistan, Hollanda, İsviçre, Hırvatistan, İtalya, Almanya, İspanya ve diğer birkaç bölgede dağıtıma çıkmış durumda. Güncelleme kademeli olarak dağıtımda ve kısa süre içerisinde ülkemiz kullanıcılarıyla da buluşacaktır. Dilerseniz Ayarlar menüsünden son güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Ağustos ayı güncellemesi Google‘ın işletim sistemine dahil ettiği en son güvenlik yamalarının yanında Samsung arayüzü için on yedi düzeltme daha içeriyor. Güncelleme her zaman olduğu gibi cihaz kararlılık geliştirmeleri ve böcek onarımları, yeni ve / veya geliştirilmiş özellikler, performans üzerinde başka iyileştirmeler de içeriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu