Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X7 Pro Cephesinden İlk Bilgiler Geldi

Güvenilir bir kaynaktan OPPO Find X7 Pro modelinde yer alacak ekran hakkında çok özel bilgiler sızdırıldı.

2024 yılının amiral gemisi modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Vivo X100 Pro+ cephesinden şu ana kadar çok sayıda sızıntı gelirken, son olarak OPPO Find X7 Pro haberlere konu olmaya başladı. Find X7 Pro’nun ekranına dair ilk bilgiler Ditigal Chat Station cephesinden geldi.

Kaynağa göre Find X7 Pro’da Samsung tarafından geliştirilen ve 2K çözünürlüklü bir ekran yer alacak. Bu ekran, 120Hz tarama hızını destekleyecek ve büyük olasıklıkla AMOLED E7 panel olacak. Ekran, kavisli bir yapıda olup, yüksek frekanslı PWM’ye sahip olacak. panelin ayrıca önceki modele göre güç tüketimi ile memnun edeceği aktarılıyor.

Kaynak yonga setinden bahsetmese de, telefonun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı kesin. Öte yandan Find X3 Pro’nun tanıtım tarihi henüz bilinmiyor. Find X6 Pro bu yıl mart ayında çıkış yaptı. Ses getiren telefonun devam modelinin de yine 2024’ün ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

OPPO’nun Find X6 Pro modelinde sunduğu yeni tasarım dili fazlasıyla beğenildi. Arka kısımdaki devasa yuavrlak kamera modülü muhtemelen markanın gelecek yıl ki amiral gemisi modelinde de sunulacak. Burada üç adet sensörün yer alması beklenirken, geçen yılla başlayan periskop kamera kullanımının süreceği gelen bilgiler arasında. Ana kamerada muhtemelen 1 inçlik sensör kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu