Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Pro ve Pro Max Kendini Göstermeye Başladı

iPhone 14 Pro ve Pro Max kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Büyük ekranlı telefon sevenler bu habere çok sevinecek.

Apple’ın, iPhone 14 Pro ve Pro Max olarak adlandırılacağı söylenen daha premium modeller de dahil olmak üzere yeni serisini 2022’nin ikinci yarısında duyurması bekleniyor. Ekran boyutu artışı da dahil olmak üzere çeşitli değişiklikler yapılıyor. Bu da yaklaşmakta olan her iki versiyonu da doğrudan öncekilerden biraz daha büyük hale getiriyor.

DSCC analisti Ross Young, iPhone 14 Pro’nun 6.12 inçlik bir panele sahip olacağını açıkladı. Pro Max, iki modele kıyasla en küçük ekran artışına sahip olacak. Bu modelin ise 6.69 inçlik bir ekran ile gelmesi bekleniyor.

Apple’ın resmi duyuru sırasında bu tür ihmal edilebilir değişiklikleri pazarlaması pek olası değil. Ancak şirket muhtemelen Kaliforniya merkezli devin iPhone X’in kuruluşundan bu yana birkaç yıl boyunca benimsediği bir çentik yerine hap şeklinde bir çentik içeren ön taraftaki değişime odaklanacak.

Bununla birlikte, daha ucuz olan iPhone 14 ve iPhone 14 Max’in iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’e ait aynı çentikle geleceği söyleniyor. Bu nedenle müşteriler bu yeni tasarımı deneyimlemek istiyorlarsa, ekstra para harcamak zorunda kalacaklar. Young ayrıca, ekran boyutundaki küçük değişikliğin, çentiğin çıkarılmasıyla eşleştirilen daha dar çerçevelerden kaynaklandığını da söylüyor.

Apple’ın ‘hap + delik’ yaklaşımına geçmesinin bir sonucu olarak Pro ve Pro Max’in fiyatlarını artırmak zorunda kalıp kalmayacağına dair bir tahmin yok. Ancak resmi lansmana yaklaştığımızda bu detaylar hakkında bilgi sahibi olacağız. Ayrıca Apple’ın yeni yonga seti Apple A16 sadece Pro serisine özel olacak. Ana ve Max modellerinde Apple A15 yongasının kullanılacağı söyleniyor.

iOS 16 Özellikleri Yavaş Yavaş Belli Oluyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu