Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaSamsungTeknoloji

Kendini Niye Yoruyorsun Annem? Motorola Edge Serisi…

Motorola işi iyice inada bindirdi. Durmamakta kararlı. Motorola Edge serisine dört adet yeni telefon geliyor. İşte detaylar…

Amerikalı teknoloji devinden hamle üstüne hamle geliyor. Motorola Edge ailesi büyümek üzere. Geçtiğimiz yıl Edge ve Edge Plus ile lansmanını yapan hat, bu yılın başlarında Edge S adında Çin’e özel bir model aldı. Şimdi, dört yeni modelin ayrıntıları web’de ortaya çıktı.

Evan Blass (@evleaks), Motorola’nın geliştirme aşamasındaki Edge serisi için üç yeni akıllı telefona sahip olduğunu ortaya koyan bir görüntü paylaştı. Bugün erken saatlerde Twitter’da paylaşılan görüntüde telefonların kodlarının “Sierra”, “Berlin”, “Berlin NA” ve “Kyoto” olduğu görülüyor. XDA Developers’tan Adam Conway ile ortaklaşa çalışan Techniknews’teki haberciler telefonlara dair pek çok ayrıntıyı öğrendiler.

Son sızıntılara göre telefon, Samsung tarafından  ve yakın zamanda duyurulan Moto G60 akıllı telefonda yer alan  108 MP (S5KHM2) ana kameraya sahip olacak. Ayrıca ultra geniş açılı kamera ve makro kamera olarak çift görev yapan bir 8 MP kamera (S5k4h7) da yer alacak. Üçüncü kamera 2MP OmniVision (Ov02b1b) derinlik sensörü olacak. Önde ise 16 MP (ov16a1q) ya da 32MP (ov32b) kamera olması bekleniyor.

Sızıntı kaynağı, “Kyoto” nun muhtemelen en ucuz model olacağını, “Berlin” ve “Sierra” nın sırasıyla Edge ve Edge Plus’ın halefleri olacağını açıkladı. İlerleyen zamanlarda çok daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu