Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei FreeLace Pro capcanlı, kapkanlı; kulaklık arayanlar buraya!

Huawei FreeLace Pro çok yakında resmiyet kazanıyor. Kulaklık, hem kutusunun fotoğrafları, hem de sızdırılan bilgiler sebebiyle ilgi çekiyor!

Koronavirüs’e rağmen büyümeye devam eden giyilebilir teknoloji pazarı, bu büyümeyi şüphesiz bluetooth kulaklık, saat ve bilekliklere borçlu. Özellikle Xiaomi, Apple ve Huawei gibi üreticilerin sık sık yeni ürünler ile karşımıza çıkması, hem pazarı geliştiriyor, hem de kullanıcılara yeni alternatifler oluşturuyor. Huawei ise, yeni FreeLace Pro modelini çok yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Üstelik kulaklık, canlı görselleriyle de bizleri karşılıyor.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında tanıtılan FreeLace’dan memnun kalan Huawei, bu kulaklığını bir seri haline getiriyor ve FreeLace Pro’yu pazara sunuyor. Sızdırılan görsellere göre hem tek taraflı, hem çift taraflı kullanım sunabilen ve tam kablosuz bir yapıyla değil; daha çok sporcuların tercih ettiği kablolu yapıyı benimseyen Huawei FreeLace Pro, HD çağrı desteğiyle de cazibeli bir seçenek oluyor.

Destekleyen telefonlardan şarj olabilmesiyle de alınabilir bir model olan FreeLace Pro, 24 saatlik bir pil ömrü ile dikkat çekiyor. Bu sürenin ilk modelde 18 saat olması, kulaklığın geliştiğini gösteriyor. Fiyat tarafında henüz net bir bilgi bulunmazken, bazı kaynakların yaptığı iddialar eldeki tek veriler oluyor. Öyle ki kaynaklar, ilk model ile yakın bir fiyat etiketini bu cihaz ile yan yana getiriyor; 115 dolar (ilk model 117 dolar ile satışa sunulmuştu).

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu