Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

RED Hydrogen One önden görüntülendi! E, her şey aynı ya!!!

Akıllı telefon pazarında ekip olarak en çok dikkatimizi çeken iki ürün var. Bunlardan birisi Oppo Find X diğeri de şehir efsanesi haline dönen RED Hydrogen One. Dünyanın en önemli video kamera üreticisi RED‘in telefonu Hydrogen One‘ın çıkışı birkaç kez ertelense de telefon 2 Kasım tarihinde uçuk kaçık bir fiyatı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Amerika’da ön sipariş fiyatının 1299 dolar olduğunu hatırlatalım. Bugüne kadar sadece arkasını görebildiğimiz hologram ekranlı telefonun bugün resmen ekranını gördük ama bu bize pekte birşey ifade etmedi.

RED Hydrogen One ekran görüntüsü ortaya çıktı

Ortaya çıkan görselde telefonda Verizon klasörünü görüyoruz ve telefon saf Android arayüzüne sahip. Donanım olarak eskide kalan bir model olan telefonun kamera yeteneklerini çok ama çok merak ediyoruz. Yapılmayan ne kaldı noktasındayken ve RED bize ne sunacak gerçekten çok ama çok merak ediyoruz. Telefonu bir şekilde getirtmek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Umarız bu ürünü de ülkemize getirtip detaylı incelemesini yapabiliriz.

RED Hydrogen One
RED Hydrogen One

RED Hydrogen One hologram ekran nedir?

Ekran tarafındaki hologram desteği sanırız sadece çekilen videolarda ortaya çıkan bir yenilik. Bildiğiniz gibi arka tarafta bulunan çift kamera dizilimi ve eklenen aparatlar ile birlikte hologram ekranının kullanılabileceğini düşünüyoruz. Yani sözü edilen hologram ekran normal arayüz kullanımında değil. Fotoğraf ya da daha yüksek ihtimal video izlerken devreye giren bir donanım gibi bir izlenim bırakıyor. Bilinmezler içinde RED Hydrogen One hayatımıza girmek için yola çıktı. Bakalım ne olacak?

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR fiyatı belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu