Akıllı TelefonAndroidEMUIGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P30 için EMUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Huawei, ambargolara rağmen güncellemelerini yayınlamaya tam gaz devam ediyor. Firmanın canavarı Huawei P30 için EMUI 12 bugün yayınlandı.

Huawei, EMUI 12 güncellemesini küresel olarak tüm P30 akıllı telefonlara sunmaya başladı. Kullanıcıların merakla beklediği bu güncelleme, doğrudan Harmony OS’den ilham alan birkaç yeni özellikten yararlanmanıza olanak tanıyor. Huawei P30 için EMUI 12 güncellemesinin çıkması Amerika’ya karşı bir göz dağı diyebiliriz.

Geçen yaz Huawei, EMUI 12 güncellemesindeki perdeyi kaldırmıştı. Çinli grubun Android arayüzünün bu yeni sürümü, daha temiz bir genel tasarım, bildirimlere erişim ve yepyeni bir kontrol paneli gibi Harmony OS’den ödünç alınan çeşitli özellikleri barındırıyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, birçok Huawei telefonu güncellemeyle uyumlu. Markanın Android lisansından mahrum bırakılmasından önce piyasaya sürülen birçok cihaz, yer paylaşımının bu yeni sürümünden etkileniyor. Huawei P30 ve P30 Pro için durum böyle. 2019’da ABD yaptırımlarından önce piyasaya sürülen her iki cihaz da kullanıcılar arasında oldukça popüler olmaya devam etti.

Söz verdiği gibi, Huawei bu nedenle EMUI 12 güncellemesinin dünya çapında P30/P30 Pro’da nihai ve kararlı bir sürümde dağıtımını başlattı. Çinli markanın programının biraz ilerisinde olduğunu belirtelim. Başlangıçta Huawei, EMUI 12’yi Nisan 2022’de yayınlamayı planlıyordu. Ancak Çinli firma elini çabuk tutmayı başardı.

Huawei P30 için EMUI 12

Aktarılan bilgilere göre; güncelleme 12.0.0.132 yapı numarasına sahip ve 5 GB büyüklüğünde.  Telefonunuza bu güncellemenin gelip gelmediğini aşağıdaki adımları izleyerek kontrol edebilirsiniz.

  1. Huawei telefonunuzdaki Ayarlar’a gidin
  2. Sistem Güncelleme bölümüne gidin
  3. Son olarak, Güncellemeleri kontrol et’e tıklayın
  4. İndir ve Yükle’ye dokunun
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu