Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Watch S Resmen Tanıtıldı! Bu Fiyata Bu Saat Tadından Yenmez

Çinli üretici realme yeni nesil akıllı saati realme Watch S ile karşımızda. Peki ürün bize ne sunuyor? işte özellikler ve fiyatı…

Akıllı telefon pazarında pandemiye rağmen rekor bir büyüme ortaya koyarak 2020 yılını bitiren realme, 2021 yılına da oldukça iddialı başladı. Kasım ayında Çin pazarında satışa sunulan realme Watch S bugün ülkemiz pazarında da resmen tanıtıldı ve 21 Ocak tarihinde de resmen satışa başlayacak. Akıllı saat ve bluetooth kulaklık gibi giyilebilir ürünlere son dönemde oldukça önem veren realme, yeni saati ile de oldukça iddialı.

realme Watch S Her An Sağlığınızı Takip Ediyor!

Bir akıllı saat dendiğinde akla gelen en önemli şeylerden birisi ise pil performansı. realme’nin paylaştığı verilere göre akıllı saatin 15 güne varan bir pil performansı var. Yine bir akıllı saatte olmazsa olmaz özellikler olan Gerçek Zamanlı Kalp Atış Hızı İzleme ve Kandaki Oksijen Satürasyonu Seviyesinin takibi de Watch S tarafından yapılabiliyor. Kalp atış hızındaki farklılıkları da size bildirim ile gönderiyor. Bu da sağlığınızın takibi açısından oldukça önemli. Akıllı Hareket İzleme ve 16 Spor Modu ile (Açık Hava Koşusu, Yürüyüş, Kapalı Alan Koşusu, Açık Hava Bisiklet Sürüşü, Aerobik Kapasitesi, Kuvvet Antrenmanı, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton, Kapalı Alan Bisiklet Sürüşü, Eliptik, Yoga, Kondisyon Bisikleti, Kondisyon Küreği ve Kriket) sizi gün içinde takip eden ürünün malzeme kalitesi tarafında da en iyi performanslardan birisini sunduğunu söyleyebiliriz. Zira üründe 6063 alüminyum alaşım kullanılıyor.

Malzeme Kalitesi ve Tasarım Oldukça İyi

1,3 inç boyutunda, 360×360 piksel çözünürlüğünde, 278 PPI yoğunluğunda IPS LCD ekran ile gelen üründe IP68 sertifikası ile de 1,5 m’ye kadar suya ve toza dayanıklılık sağlanıyor. Saatin camının korunması da Gorilla Glass ile sağlanıyor. 47 x 47 x 12 mm ölçülerinde 48 gram gibi bir ağırlığa sahip olan ürünün 390 mAh pil gücü ise yukarıda da belirttiğimiz üzere 15 günlük bir şarj ömrü sunabiliyor.

realme Link Smart uygulaması sayesinde hem iOS hem de Android işletim sistemindeki tüm telefonlar ile uyumluluk sağlanabiliyor. Yani bu saat sadece realme telefonlar ile değil tüm telefonlar ile kullanılabiliyor. Bu noktada uygulamanın Türkçe dil desteğine kavuştuğunu da belirtelim. Akıllı Bildirim özelliği ile de tüm bildirimleri saatten takip edebiliyoruz. WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi sık kullandığımız uygulamaların bildirimlerini görebiliyor ve büyük ekranda rahat bir şekilde okuyabiliyoruz. Saatten kamera ve müzik kontrollerini de yapabiliyoruz. Bununla birlikte saatin manyetik bir şarj adaptörü ile geldiğini de belirtelim.

realme Watch S ile kullanabileceğini 100’den fazla saat kadranı var. Değiştirilebilir kayışlar ile özelleştirebileceğiniz saatin siyah, mavi, turuncu ve yeşil renkteki kayışları ile farklı kullanım senaryolarında saati kullanabileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu