Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Şimdi de Sokakta Kullanılırken Görüldü! Darısı Metroya

Yaklaşmakta olan Xiaomi Mi 11 modeli, şimdi de bir kullanıcı tarafından sokakta görüntülendi. Lansman öncesi bu sızıntılarda artmaya başladı.

Yeni yıla yaklaştığımız gibi, haliyle yeni akıllı telefonlara da yaklaşmaya başladık. Neredeyse bütün üreticiler, 2021 yılında en yeni amiral gemilerinin tanıtımlarını gerçekleştirecek. Örneğin Samsung S21 serisini tanıtırken, Huawei P50, Vivo X60 ve son olarak Xiaomi Mi 11 serisini tanıtacak. Bunun gibi örnekleri daha da arttırabiliriz. Ancak ilk olarak  Ocak ayında tanıtılması beklenen Mi 11’den bahsedelim.

Snapdragon 888’in açıklanmasıyla birlikte üreticiler, yeni akıllı telefonlarının bir anda bu yonga setiyle donatılacağını duyurdu. Daha sonra ise bu telefonlara ait daha gerçekçi sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Örneğin Xiaomi Mi 11 serisi, tasarımını ortaya koyan kılıfları ile sızdırılmıştı. Ardından geçen hafta Mi 11’i bir kullanıcının cebinde de görmüştük. Şimdi ise yine bu telefon canlı görseliyle sokakta sızdırılıyor. Ancak finalin metroda biteceğini umut ediyoruz. Eğer metroda da görülürse ”bu iş tamamdır” diyebileceğiz.

Mi 11’e ait olan bu canlı görsel, ilk olarak Çin’in weibo sosyal ağında sızdırıldı. Daha sonra ise bir anda trend olup diğer kaynaklar tarafından da paylaşıldı. Bu arada resimdeki görsel ile önceki render görüntüleri de birbirlerini doğruluyor.

Yukarıda da göreceğiniz üzere Mi 11, sol tarafa yerleştirilmiş kamera şeklinde tasarıma sahip bir kamera yapılandırması ile gelecek. Ancak Pro versiyonun, kareden ziyade diktörtgen bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Çünkü Mi 11 Pro’da ek olarak optik yakınlaştırma sağlayan bir periskop lens bulunacak. Bu yüzden de her iki cihazın kamera tasarımı farklı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu