Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi için ilk bilgiler geldi

Birçoğunuz OnePlus 7 Pro’ya sahip olmanın hayalini kurarken, OnePlus 7T Pro modelinin suyu ısınmaya başladı. Güvenilir kaynaklar amiral gemi telefonun tanıtım tarihi hakkında bazı bilgiler vermeye başladı.

OnePlus 7T Pro beklenenden daha erken tanıtılacak

OnePlus 7 ve 7 Pro’nun tanıtımı üzerinden henüz üç ay geçti ve yaklaşık bir ay sonra 7T Pro’nun tanıtılacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz gün ilk görüntüleri paylaşılan ve selefi 7 Pro’dan farksız olduğu görünen 7T Pro 26 Eylül tarihinde Hindistan’da resmiyet kazanacak.

Aynı kaynağa göre telefonun Amerika ve Avrupa lansmanı 10 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Satışlar ise sadece beş gün sonra 15 Ekim’de başlayacak.

OnePlus 6T geçen yıl 26 Ekim tarihinde duyuruldu. Devam modelin bir ay kadar erken piyasaya çıkacak olmasında Mate 30’un daha erken tanıtılacak olmasının bunda etkili olduğunu söyleyebiliriz. Yine aynı ay içerisinde yeni iPhone modelleri de görücüye çıkacak.

Daha önce de belirttiğimiz gibi OnePlus 7 Pro’dan 7T Pro’ya geçtiğimizde tasarımsal bir farklılık görmeyi beklemiyoruz. Asıl geliştirmeler telefonun içerisinde yani donanım tarafında olacak.

Üçlü arka kamera kurulunun devam edeceği telefona bu defa Snapdragon 855 Plus işlemcisi güç verecek. Kamera sayısı her ne kadar üç olsa da, belli noktalarda eleştirilen kamera paketinde çeşitli iyileştirmeler göreceğiz. Bunun yanı sıra telefonun 5G ağları destekleyen bir versiyonu da olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu