Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 13 Pro Serisinin Ekran Özellikleri Belli Oldu

Redmi Note 13 Pro birçok açıdan amiral gemisi telefonlara benziyecek. Bu özelliklerden birinin ekran olduğu resmi olarak açıklandı.

Redmi Note 13 serisi, 21 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak. İlk etapta Çin pazarına yönelik olacak telefon serisinin küresel satışlarına yıl sonuna doğru başlanacak. Duyuru tarihi yaklaşırken, Xiaomi cephesinden bilgi paylaşımı sürüyor. Marka son olarak Redmi Note 13 Pro ve Pro+ modellerinin ekranlarını detaylandırdı.

Her iki Pro serisi (Note 13 Pro / 13 Pro Plus) cihaz, ikinci nesil 1.5K çözünürlüğünde ve göz koruyucu ekrana sahip olacak. Yeni ekranın, 1800nit tepe parlaklık, 1920Hz yüksek frekanslı PWM karartma desteği ve göz koruması için yüksek parlaklıkta DC karartma desteğine sahip olduğu açıklandı. Ek olarak Redmi Note 13 Pro , göz yorgunluğunu ve yorgunluğunu azaltma yeteneğinin bir kanıtı olan üçlü TUV Rheinland göz koruma sertifikasına sahip olacak.

Redmi, her iki akıllı telefonun da posterlerini zaten paylaşarak bize nasıl göründükleri hakkında iyi bir fikir verdi. Note 13 Pro+ kavisli bir ekrana sahipken Pro modelde düz bir ekran yer alacak. Her iki telefon da büyük olasılıkla ekran içi parmak izi sensörlerine sahip AMOLED ekranlar tercih edilecek.

Pro+ modeli ayrıca yükseltilmiş kamera halkalarına sahip deri bir yüzeye sahip olduğu görülüyor. Pro modele baktığımızda kamera konumları farklı görünüyor ve arka yüzey camdan oluşuyor. Her iki telefonda da 200 megapiksel çözünürlüğünde ana kameralar kullanılacak. Ancak Pro+ modeldeki kamerada OIS desteği mecvcut olacak.

Note 13 Pro+ ‘ın, 120W hızlı şarjlı 5.120mAh pile ve  MediaTek Dimensity 7200-Ultra çipine sahip olduğu doğrulandı. Note 13 Pro’nun ise 67W hızlı şarjlı 5.000mAh batarya ve Snapdragon 7 Gen 1 çipine sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu