Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord N20 Karşınızda! Ekran Beklentileri Karşılamayacak

OnePlus’ın bir sonraki orta segment telefonu OnePlus Nord N20 sonunda ortaya çıktı. Telefon 60Hz ekranıyla bekleyenleri üzecek.

OnePlus önümüzdeki süreçte birkaç yeni OnePlus Nord serisi telefon duyurusu gerçekleştirecek. Bu modellerden bazıları Nord 2T, Nord CE 2 Lite ve Nord 3 olacak. Saydığımız bu telefonlar arasında resmi duyurusu yapılacak ilk telefon ise görünüşe bakılırsa OnePlus Nord N20 5G olacak. Pc Mag sitesi akıllı telefonun ilk resmi görüntüsünü paylaştı. Bu fotoğraf, Kasım 2021’de ortaya çıkan CAD görüntüleri ile neredeyse aynı.

OnePlus Nord N20 5G Başlıca Özellikleri

Nord N20 5G modelinde 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Aynı zamanda parmak izi tarayıcısına sahip olacak bu ekranın 60Hz tarama hızında çalışacak olması ise tam bir hayal kırıklığı. Artık pek çok üretici giriş seviyesinde bile 90Hz yenileme hızı sunmaya başladı.

Snapdragon 695 işlemcisinden güç alması beklenen telefonda ön kamera ekran üzerine sol köşeye konumlandırılıyor. Bu kamera 16 megapiksel çözünürlüğünde. Arka bölüme baktığımızda burada üç kamera bizleri karşılıyor. Ana kamerada 64 megapiksellik bir sensör olacak. Buna 2 megapiksel (derinlik) + 2 megapiksel (makro) sensörler eşlik edecek.

33 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefon kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak. OPPO Reno 7Z’ye benzer bir görünümde olacak telefonun önümüzdeki birkaç hafta içerisinde resmileşmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu