Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 40 Pro EMUI 12 Güncellemesi Sonunda Türkiye’de

Huawei Mate 40 Pro EMUI 12 güncellemesi an itibariyle ülkemizde dağıtıma sunulmakta. Güncellemeyi Ayarlar menüsünden hemen sorgulatın.

Huawei, HarmonyOS güncellemesi küresel çapta dağıtıma sunulmaya henüz hazır olmadığı için dünya çapında satılan telefonları için EMUI 12 sürümünü duyurdu. EMUI 12 güncellemesi bir süreden beridir bazı modeller için dağıtımda. Güncelleme son olarak markanın en üst segment telefonlarından biri olan Mate 40 Pro için yayınlandı. Huawei Mate 40 Pro EMUI 12 güncellemesi an itibariyle ülkemizde indirilebilir durumda. Tek yapmanız gereken Ayarlar menüsüne girerek güncelleme sorgulatmak. Güncellemenin büyüklüğü göz önüne alındığında indirme işlemi için Wi-Fi bağlantısını kullanmanızı öneriyoruz.

Huawei Mate 40 Pro EMUI 12 Güncelleme Detayları

Yazı tipi:

  • Bir kaydırıcı ile yazı tipi boyutunu ve genişliğini ayarlayabileceğiniz daha esnek yazı tipi ayarını destekler.

Nöromorfik Tasarım:

  • UI öğelerine nöromorfik kavramını uygular. Daha gerçekçi bir efekt elde etmek için basit renkler, tonlar, gölgeler ve vurgular kullanılır.

Akıllı Klasörler:

  • Büyütmek ve içlerindeki uygulamalara daha kolay erişilmesini sağlamak için ana ekranda uygulama klasörlerini basılı tutmayı destekler.

Bildirim Paneli ve Kontrol Paneli:

  • Bildirimleri görüntülemek üzere Bildirimler paneline erişmek üzere ekranın sol üst köşesinden aşağı kaydırmanıza ve kısayollar için kontrol paneline erişmek için ekranın sağ üst tarafından aşağı kaydırmanıza olanak tanır.
  • Farklı ses cihazları ve uygulamalar arasında geçiş yapmayı kolaylaştırmak için kontrol paneline bir ses kontrol alanı ekler. Kontrol panelinin “Aygıt +” alanında Huawei dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için sembollere dokunarak ekranlar arası işbirliğini hızlı bir şekilde etkinleştirmenizi sağlar.

İşbirliği Güvenliği:

  • Cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar arasında, telefon ve dizüstü bilgisayar ekranlar arası işbirliği ile bağlandığında Huawei dizüstü bilgisayarda telefon için ekran kilidi açma şifresini girerek telefonunuzun kilidini açmanıza olanak tanıyan ortak bir kimlik doğrulama işlevi ekler.

Çoklu cihaz dosya yönetimi:

  • İki cihazı bir veri kablosuyla bağlamadan bir dizüstü bilgisayar aracılığıyla telefondaki belgelere veya resimlere erişimi destekler.

Huawei Share:

  • Huawei telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar arasında daha hızlı dosya paylaşımı için Huawei Share’in aktarım hızını iyileştirir
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu