Akıllı TelefonAndroidGenelGüncellemeSamsungYazılım

One UI 5.1 Güncellemesini İlk Alacak Telefonlar ve Tarihleri Açıklandı

Kanada’lı telekominasyon şirketi Samsung’un One UI 5.1 güncellemesine ilk kavuşacak akıllı telefonları ve kavuşacakları tarihleri açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5.0’ın dağıtımında yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ayrıca bu sürümün biraz daha gelişmiş hali One UI 5.1 için de çoğu cihaz için beta testlerini yürütüyordu. Şimdi ise Kanada’nın telekominasyon şirketlerinden birisi olan Fido Mobile One UI 5.1 kararlı sürüm güncellemesi alacak beş Galaxy akıllı telefonunu ve güncellemeyi alacakları tarihleri açıkladı.

Yayınlanan listeye baktığımızda Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra modelleri ilk kararlı sürüm güncellemelerini 22 Şubat tarihi ile başlıyor ve şimdilik beş akıllı telefon ile sınırlı olarak gözüküyor. Ayrıca yazılım güncellemesinin yanında hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri içeren Şubat 2023 güvenlik yaması güncellemesi de büyük güncellemeye ekleniyor.

One UI 5.1 Güncellemesi Listesi

Şimdilik Fido Mobile’ın açıklamasına göre One UI 5.1 sürümü için sadece beş Galaxy modeli listede yerini alıyor. Yeni güncelleme sadece bu modellerle sınırlı kalmayıp Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy Note 20 serileri için de sunulacak. Ancak listede bu modeller ile ilgili herhangi bir tarih belirtilmemiş. Listede bulunan modellerin ardından ilk kullanıcı deneyiminden sonra bu modellere de aşamalı olarak gelmesini bekleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Android 14 Güncellemesi (One UI 6.0) Alacak Samsung Modeller

Samsung’un geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı Galaxy S23 amiral gemisi serisinin paylaşılan videolarında yeni arayüzü görmüş olduk. Önceki sürümüne göre sistem animasyonları ve görsel efektler konusunda oldukça ilerlemiş olduğu kuşkusuz göze çarpmıştır. Ayrıca kullanıcı deneyimini daha iyi bir hale getirmek için sadece görsel açıdan değil birçok yeni özellik ve iyileştirmeler de içeriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu