Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi BlackShark video görüntüsü ortaya çıktı! Takke düştü [Güncellendi]

Son dönemde oyun telefonları oldukça popüler bir hale geldi,. Aslına bakarsanız bundaki en önemli durum mobil oyunların insanları daha fazla içine almaya başlaması olarak görülüyor. Online oyunlar ve açık dünya oyunlarının mobil pazarda kalitelerinin artması ile birlikte kullanıcılar daha iyi oyun oynayabilecekleri ürünleri tercih etmek istiyorlar. Bu noktada geçtiğimiz yıl Razer bu konuda ilk oyun telefonunu da pazara sundu. Hatırlarsanız Nokia‘nın N-gage modeli dünyanın ilk oyun odaklı telefonuydu ama o dönemden bu zaman büyük bir gelişim ortaya kondu. Xiaomi‘nin de oyun telefonu geliştirdiğini ve kısa süre içinde duyurusunu yapacağını biliyoruz. Xiaomi BlackShark adındaki bu telefon Çin’de (sanıyoruz Xiaomi ofiste) kısa süre de olsa göründü.

Xiaomi BlackShark Video Görüntüsü

Telefonun kutusu ve kendisi net bir biçimde görünüyor. Arkada bir adet parmak izi okuma sensörü ve çift lens kamera ile birlikte arka kapata yeşil bir dragon görüyoruz. Önden bakıldığında ise yuvarlatılmış bir tasarım bizleri bekliyor. 3 -4 saniyelik bu görüntü bile bizleri oldukça heyecanlandırdı. Bakalım Xiaomi bize ne sunacak?

Aşağıdaki görsel de efsane telefonu Nokia N-gage modelini hatırlamayan kardeşlerimize gelsin. Zira bu model için böbreğini satan adam tanıyoruz 🙂

Nokia N-Gage
Nokia N-Gage

Telefonla ilgili 2 yeni görsel daha ajanslara düştü ve biz de hemen bunu sizlerle paylaşmak istedik…

Asus Zenfone 5 Lite satışa sunuldu! İşte fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu