Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 8 tamamsa; Redmi 9 serisine geçelim! Keşke olmasaydı

Yeni gelen sızıntılar dahilinde kısa süre içine tanıtılması beklenen Redmi 9 serisi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Peki telefon bize ne sunacak?

Akıllı telefon pazarı Koronavirüs sebebi ile zor zamanlardan geçiyor ama evde kalan birçok kişi de hem moralini yükseltmek hem de yapılan indirimlerden faydalanıp akıllı telefon almaya devam ediyor. Zira özellikle MediaMarkt gibi önde gelen teknoloji marketlerin #evdekal kampanyaları ile büyük indirimler yapıldığını görüyoruz. Xiaomi‘nin Redmi 9 ailesini tanıtmaya başladığını biliyoruz.

Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max tanıtımı sonrasında uluslararası versiyon Redmi Note 9S de karşımıza çıkıyor. Kısa süre içinde de Redmi Note 9 ve Redmi 9A modelleri ile tanışacağız. Bildiğiniz üzere Redmi 8 Ekim ayında tanıtıldı ve hemen de pazara sunuldu. Snapdragon 439 yonga seti ile gelen Redmi 8‘in yeni modeli 9. nesil Redmi ise MediaTek yonga seti ile gelecek gibi görünüyor. Bu arada telefona ait olduğu iddia edilen ilk görsel de sızdı.

Gelen ilk bilgilere göre telefonda MediaTek Helio G80 yonga seti kullanılacak. Kamera tarafında ise yine dörtlü kamera sistemi Xiaomi tarafından kullanılacak. Arkada yeni nesil bir sensör ile 13 megapiksel ana kamera bulunacak, 8 megapiksel geniş açı sensör, 5 megapiksel bokeh kamerası ve 2 megapiksel makro çekim için kamera bulunacak. Önde ise 20 megapiksel kamera kullanılacağı belirtiliyor. Böylece selfie meraklısı gençler hedef alınacak.

Arka yapının OPPO A5 2020 serisine benzediğini söylersek yanlış bir şey söylememiş oluruz diye düşünüyoruz. Bakalım telefon fiyatı ile bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu