Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Sevgililer Günü İndirimleri Başlattı!

Sevgililer Günü yaklaşıyor ve Xiaomi bunun için indirimler duyurmaya başladı. Merak edilen Türkiye’de nasıl bir kampanya başlatılacağı.

Türkiye’de son dönemde pik yapan hayat pahalılığı arasında bir Sevgililer Günü daha geldi çattı. Sadece bir hafta uzağımızda olan Sevgililer Günü için elbette heyecanlı olanlarımız var. Türkiye’deki bu hayat pahalılığında sevgiliniz ya da eşinizle dışarıda yiyeceğiniz bir yemek bile ikiniz için iyi bir hediye olacaktır; dedikten sonra gelelim haberimizin detaylarına. Xiaomi Sevgililer Günü yaklaşırken farklı ülkelerde indirim kampanyalarını duyurmaya başladı.

Xiaomi Türkiye’den henüz bu yönde bir açıklama gelmeiş değil. Rusya’da ise Xiaomi Mi 11T, Xiaomi 11 Lite 5G NE ve Poco F3 akıllı telefonların yanı sıra 55 inç Xiaomi TV Q1E TV’de dikkate değer indirimler kullanıcıları bekliyor olacak. “ Xiaomi aşk içindir ” şeklinde güzel bir slogan içeren kampanya 13 Şubat tarihine kadar sürecek. İndirimler kapsamında ayrıca Xiaomi ekosisteminde yer alan birçok ürün yer almakta.

Xiaomi 11T Pro, Poco X3 Pro, Redmi Note 10S ve Xiaomi Pad 5 indirim kapsamında yer alan bazı cihazlar. Peki siz Sevgililer Günü’nde sevgilimize ya da eşinize bir hediye almayı düşünüyor musunuz? Bir akıllı telefon ya da aynı ekosistemde yer alan bir ürün almayı düşünüyorsanız üreticilerin açıklamasını beklediğimiz Sevgililer Günü kampanyalarını bekleyebilirsiniz. Hem Sevgililer Günü hem de mevcut indirim haberlerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu