Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Trump’a inat Xiaomi’den Amerika çıkarması başlıyor!!!

Dünyanın en çabuk büyüyen mobil markası unvanını Huawei’den alan Xiaomi Avrupa pazarında ardı ardına açtığı fiziksel Store’lar ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ederken Çinli üretici gözünü Amerika pazarına çevirmiş durumda. Xiaomi Amerika pazarı için oldukça hevesli ve istekli görünürken son dönemde Amerikan Hükumetinin Çinli üreticilere karşı tutumu da ortada. Bu ikilem arasında Xiaomi’nin Amerika pazarında satışa başlama tarihi de bugün resmi olarak dile getirildi.

Xiaomi Amerika pazarına 2019’da girecek!

Xiaomi Başkan Yardımcısı Wang Xiang, bugün Reuters’e yaptığı bir açıklamada şunları dile getirdi.

Amerika pazarı çok cazip ve bizim de kendimizi geliştirebileceğimiz bir pazar. Bu noktada ürünlerimizi de Amerika pazarına uyumlu hale getireceğiz. Henüz GSM Operatörleri ile bir anlaşmaya da imza atmadık.

Açıklamasında bulundu. Bu süreçte Xiaomi’nin önündeki en büyük engel ise sanırız Huawei ve ZTE markasına konulan ambargo. Amerikan Hükumeti Huawei markalı ürünlerin kullanımını resmi olarak önermezken ZTE’nin de ülkesindeki faaliyetlerini durdurup Amerikan şirketlerinin ZTE’ye ürün ve hizmet satışını engellemişti.

Xiaomi, bu ambargolarını nasıl aşacak ve Amerikan halkının güvenini nasıl kazanacak bilemiyoruz ama Xiaomi’nin bu popülaritesi Amerikalı gençlerin de kayıtsız kalamamsına sebep olacaktır diye düşünüyoruz…

Xiaomi Mi 8 inceleme videosu! Gri alan kalmayacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu