Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Katlanabilir Telefon Çok Konuşulacak! 2023’te Geliyor

OnePlus, süper bir katlanabilir telefon modeli üzerinde uğraşıyor. Etkileyici telefonun çıkış tarihi bile belli. İşte detaylar.

Katlanabilir telefonlar uzun süredir piyasada yer almakta. Ancak teknoloji devlerinden ve pazarın önemli isimlerinden OnePlus katlanabilir telefon daha önce piyasaya sürmemişti. Fakat son raporlar, bu durumun tersine işaret ediyor. Güvenilir kaynaklardan gelen sızıntı, OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonun ne zaman çıkış yapacağına işaret etti. Gelin gelişmelere göz atalım.

OnePlus Katlanabilir Telefon Ne Zaman Tanıtılacak?

Bilgi sahibinin aktardıklarına göre OnePlus, önümüzdeki yılda birden fazla katlanabilir cihaz piyasaya sürecek. Şu an itibariyle akıllı telefonun tasarımına dair hiçbir bilgi yok. Ancak sektörün endüstri analistleri, OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonunun, pazarın en başarılı modeli OPPO Find N’ye benzer bir formda geleceğini aktarıyor.

OPPO Find N’in, Samsung Galaxy Z Fold 3’e benzer bir form faktörüne sahip dikey bir menteşe sistemi ile geldiğini biliyoruz. Yani ikincil bir ekran ile telefon, içe doğru katlanan bir birincil ekrana da sahip oluyor.

OnePlus Katlanabilir Telefon

Buna ek olarak OnePlus’ın kapaklı  telefon geliştirdiği de söyleniyor. Bu telefonun da piyasadaki Huawei P50 Pocket ve Galaxy Z Flip 3 formunda geleceğini düşünüyoruz.

Oldukça etkileyici olmasını beklediğimiz katlanabilir OnePlus telefonun OPPO Find N gibi büyük bir başarı yakalayacağına inanıyoruz. Umarız ki beklentilerimiz gerçekleşir ve OnePlus bu modelini piyasaya zamanında piyasaya sürer. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Vivo X Fold ve OPPO Find N Arasındaki Farklar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu