Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme GT2 Pro Manyak Fotoğraf Çekiyor!

Realme’nin yeni amiral gemisi Realme GT2 Pro, çektiği fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kamera kimsede yok.

Realme, bugün yeni amiral gemisi Realme GT2 Pro’nun kamerası ile ilgili resmi ayrıntıların yanı sıra örnek fotoğraflar da yayınladı. Akıllı telefonun ana kamerasının ana sensörü, 1/1.56 inç optik formatta 50 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX766 olacak. Bu sensörün Xiaomi 12 ve 12X’te kullanıldığını belirtelim. Realme GT2 Pro modelinde ana modül bir optik stabilizasyon sistemi ile donatılıyor. Ancak bu telefonun en büyük farkı ise 150 derecelik ultra geniş açılı lensi olacak. Bu lensin kimsede olmadığının altını çizelim.

İkinci sensör de 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak. 150 derece ultra geniş açılı lensi ile rakipsiz olacak olan bu telefon rakiplerine kök söktürecek. Bir telefonda ilk kez bu kadar geniş görüş açısına sahip bir lens kullanılıyor. Bu yeni teknoloji ile çekilen fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Artık geniş açı korkulu rüyanız olmayacak gibi görünüyor.

Telefondaki üçüncü sensörün çözünürlüğü küçük. Üçüncü lens sadece 2 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ancak bir makro kamerası için daha fazla çözünürlüğe aslında gerek yok. Bu yüzden bu bir sorun teşkil etmeyecek. Ayrıca, ikinci lensin de Makro fotoğrafçılık için de kullanılabileceğini belirtelim.

Realme GT2 Pro

Realme GT2’nin resmi galası 4 Ocak’ta gerçekleşecek. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden gücünü alacak olan Pro model, 2K çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli Samsung AMOLED ekranı ile üst seviye bir görüntüleme deneyimi de sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu