Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 Kameralara Yakalandı

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 kameralara yakalandı. Bakalım tasarımda değişiklikler olacak mı?

Samsung, yeni katlanabilir telefonlarını tanıtmak için gün sayıyor. Yeni etkinlikte iki farklı katlanabilir telefon tanıtacak olan Samsung, bugün sızıntılara engel olamadı ve Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini bizlere gösterdi. Ünlü sızıntı devi Evan Blass tarafından ortaya çıkarılan bu telefonlar tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor..

Sızdırılan görsellerde Samsung’un yeni gözdesi Z Fold 3‘ün üçlü ana kamera ve S-Pen desteği aldığı net bir şekilde görünüyor. Galaxy Z Flip 3’ün ise çift kamera ve daha büyük bir harici ekran ile geleceği yine sızdırılan görseller sayesinde ortaya çıkıyor.

Galaxy Z Fold 3 özellikleri nasıl olacak?

Gelen sızıntılara göre bu iki yeni katlanabilir telefon 3 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. Z Fold 3’te 6.2 inç büyüklüğünde AMOLED harici ekran ve 7.5 inç büyüklüğünde sAMOLED ana ekranın yer alacağı söyleniyor. Ayrıca tüm ekranlarda 120 Hz tazeleme hızı ve HDR10+ desteğinin bulunması bekleniyor.

Gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alacak olan amiral gemisi Z Fold 3’ün 12 GB RAM ve 16 GB RAM‘li sürümleri bulunacak. Depolamada ise 256 GB ve 512 GB’a yer verilecek. Ana kameranın 12 Megapiksel ikinci kameranın 10 Megapiksel ve üçüncü kameranın ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Galaxy Z Flip 3

Ayrıca, telefonda stereo hoparlörler ve 25W hızlı şarj desteği ile 4.400 mAh pil yer alacak. Z Fold 3’ün mevcut nesil modelden yaklaşık yüzde 20 daha ucuz olması bekleniyor.

Galaxy Z Flip 3 daha mütevazi özellikler ile gelecek

Galaxy Z Flip 3‘ün özellikleri daha mütevazı olacak. Dış ekranın 1.83 inç ve  iç ekranın 6.7 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Önde 10 Megapiksel kamera ile gelecek olan telefonda 12 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera yer alacak. Bu modelde 15W hızlı şarj destekli 3.300 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Fiyat konusunda ise bu modelin 1.500 dolar bandında olacağı söyleniyor. Yonga seti konusunda ise bu modelde Snapdragon 7 serisi bir işlemciye yer verilmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu