Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Pro canlı fotoğrafı ile karşımızda! Türkiye’ye de gelecekmiş!!!


16 Nisan’da resmen tanıtılacak olan yeni nesil OnePlus 8 Pro bugün ilk canlı fotoğrafı ve özellikleri ile karşımızda! Türkiye’ye de gelecek, demdi demeyin…

BBK Holding çatısı altında hayatını yürüten OnePlus Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Çinli üreticilerden birisiydi. Yaşanan Koronavirüs salgını sonrasında bu planlar biraz askıya alınmış olsa da yeni nesil OnePlus 8 serisinin Türkiye pazarında satılabileceği de kulağımıza gelen bilgiler arasında. 16 Nisan tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile ilgili birçok görsel ve teknik detay paylaştık ama bugün telefonun canlı görseli paylaşıldı.

Sızdırılan görselde hem telefonu hem de telefonun teknik özelliklerini görebiliyoruz. Ortaya çıkan bilgilere göre telefonda 6.78 inçlik Likit AMOLED ekran bulunacak. Çözünürlük ise 2K ve 120HZ tarama hızı olacak. Bununla birlikte 120Hz tarama hızının 2K çözünürlükte sunulacağını da belirtelim. Bildiğiniz üzere Galaxy S20 Ultra 120Hz tarama hızını sadece Full HD+ çözünürlükte sunabiliyor. Bununla birlikte OPPO Find X2 Pro ise 3K çözünürlükte 120Hz tarama hızı sunabiliyor.

Daha önce ilk defa OPPO Find X2 serisinde O1 yonga seti ile kullanılan ve görüntüye eksik kareler eklenmesini ve videoyu daha pürüzsüz hale getirmeyi sağlayan MEMC teknolojisi de telefonda yer alacak. O1 yonga seti olacak mı? Bu şimdilik belirsiz. Ekranın tepe parlaklığı ise 1300 cd/m olarak belirtiliyor.

Snapdragon 865 yonga seti, 256GB Hafıza ve 12GB RAM gücü ile gelecek telefonun her detayını öğrenmiş bulunuyoruz. Arka kamerada ise 48 megapiksel, 8 megapiksel ve 5 megapiksel üçlü bir kamera düzeni bulunacak. Fiyat ise halen kesinleşmeyen tek detay…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu