Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Pro Kamerası ile Rakipsiz Olacak

Apple’ın yeni canavarı iPhone 13 Pro için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Söylenene göre yeni modeller kamerası ile rakipsiz olacak.

Cupertinolu Apple, Eylül ayında karşımıza iPhone 13 ailesi ile çıkacak. Bu ailenin en tepe özelliklerine sahip olacak olan iPhone 13 Pro, kamerası ile rakiplerinin bir adım önünde yer alacak gibi görünüyor. Bunu biz demiyoruz. Apple’a yakınlığı ile bilinen ünlü analist Ming-Chi Kuo diyor. Peki, Ming-Chi Kuo yeni modellerden neler bekliyor? Gelin son iddialara bir göz atalım.

iPhone 13 Pro kamerası ile anında odaklama yapacak

Ming-Chi Kuo, Pro ve Pro Max modellerinin gelişmiş bir ultra ile donatılacağını iddia ediyor. Bu iddialar arasında geniş açılı kameranın otomatik odaklama sistemi ile geleceği yer alıyor. Yani geniş açılı kameraya geçiş yaptığınızda otomatik olarak odaklama yapılacak. Muhtemelen Apple bu özelliği iOS 15‘in yapay zeka özellikleri ile harmanlayarak jet hızında bir odaklama sistemi sunacak.

iPhone 12 serisindeki ultra geniş açılı kameradaki mevcut sabit odaklı lensle karşılaştırıldığında, iPhone 13 Pro ve Pro Max’teki AF lens, belirli bir nesneye olan mesafeden bağımsız olarak daha keskin ve keskin görüntüler üretecek. Kuo daha önce iPhone 13’ün, büyük ölçüde geliştirilmiş düşük ışık özellikleri de dahil olmak üzere birçok başka kamera geliştirmesine sahip olacağını belirtmişti.

iPhone 13 Pro

Ünlü analist, gelecek yıl beklenen iPhone 14 serisi hakkında da bazı bilgiler paylaştı. Kuo’ya göre, ultra geniş açılı bir kamerada otomatik odaklama, bu yıl sadece iki modelde yer alacak. Ancak gelecek yıl, temel model de dahil olmak üzere dört modelin tümü bu sistemi alacak.

Apple’ın yeniliklerini sızdıran analist gelecek yıl iPhone serisinin iPhone 14, 14 Max, 14 Pro ve 14 Pro Max olarak isimlendireceğini de açıkladı. Bu modellerin sadece 6.1 inç ve 6.7 inç büyüklüğünde OLED ekran ile gelmesini bekleyen analist, iPhone 14 Max’in 900 doların aldında bir fiyata sahip olacağını düşünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu