Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC 5G VIVERSE Platformlu Telefon ile Dönüyor

Telefon dünyasında pek faaliyet göstermeyen HTC 5G VIVERSE telefonu ile geri dönüş yapmak istiyor. Peki, bu telefon nasıl olacak?

HTC’nin telefon dünyasındaki sağlam koltuğu geçtiğimiz yıllarda bir anda yıkılmıştı. Tasarımda sorunlar yaşayan firma ilk olarak tasarımcısını değiştirmiş ancak Çinli rakipleri ile boy gösteremez hale gelmişti. Telefonu ikinci plana iten sanal gerçeklik ve kriptoya odaklanan HTC’den bugün müjdeli haber geldi. Sanal dünya için geliştirilecek olan HTC 5G VIVERSE için bugün resmi bir açıklama geldi.

HTC’den gelen açıklamalara göre 28 Haziran 2022 tarihinde firma metaverse’e giriş yapmak için VIVERSE adını verdiği 5G destekli telefonunu duyuracak. Telefonla ilgili henüz herhangi bir ayrıntı bilinmiyor. 2QBK200 modeline sahip bir cihaz, Mayıs ayında Hollanda sertifikasyon kuruluşu Telefication’dan geçti. UW01 model numarasına sahip HTC 15W kablosuz şarj cihazı Nisan ayında NCC’den de geçtiğini belirtelim.

HTC 5G VIVERSE
HTC 5G VIVERSE

Şirket, Exodus serisi yerel blockchain akıllı telefonlarını zaten piyasaya sürmüştü. Bu kez şirket, hareketli bir sanal dünya olan Viverse’i yaratmak ve Tayvan’ın Chunghwa Telecom, Taiwan Mobile ve FarEasTone ile anlaşılacak gibi görünüyor. Şimdilik telefon hakkında konuşmak için erken. Ancak HTC’den büyük şeyler beklememek gerekiyor. Firma artık telefon işini belirttiğimiz gibi ikinci planda tutuyor. Ana işleri için HTC’nin telefon işini kullandığını belirtelim.

Muhtemelen HTC’nin bu telefonu orta segment bir Android telefon olacak. Özellikleri ile segmentinde standart bir deneyim sunacak olan telefonun sanal gerçeklik öğeleri ile ön plana çıkacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu