Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Pixel 4A, resmi render görüntüleri ile Google Store’da sızdırıldı!!! Geriye ne kaldı?


Google Pixel 4A, lansmana günler kala resmi render görüntüleri ile beraber Google Store’da sızdırıldı. Saklayacak hiçbir şey kalmadı artık.

Google’ın bu yıl piyasaya süreceği Pixel 4A, son birkaç ay içinde defalarca kez sızdırıldı.  Ancak şirket pandemi ve tedarik zinciri sorunları nedeni ile bu cihazın tanıtımını ertelemek zorunda kaldı. Neredeyse fiyatı dışında tüm özelliklerini öğrendiğimiz Pixel 4A, bugünde Google Store‘de resmi render görüntüleri ile beraber sızdırıldı.

Pixel 4A‘nın render görüntüleri, tasarım dışında başka hiçbir özelliği ortaya koymuyor. Ancak yukarıda da dediğimiz gibi bunun pek bir önemi yok; Çünkü Pixel 4A o kadar çok sızdırıldı ki, artık cihaz hakkında merak edeceğimiz hiçbir şey kalmadı. Google Store‘da sızdırılan Pixel 4A, görünüşe göre  Just Black olarak adlandırılan özel  bir siyah renk ile karşımıza çıkacak. Ayrıca bu render görüntüleri cihazın, serinin bir önceki modeli olan Pixel 3A gibi delikli ve arkaya bakan bir tekli kamera ile geleceğini ortaya koyuyor.

Önceki sızıntılara ve incelemelere göre Pixel 4A, gücünü Snapdragon 730 SoC yonga setinden alacak ve 6GB RAM ile desteklenecek.

Diğer donanım özelliklerine değinecek olursak cihaz, 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip  5.81 inçlik FHD Plus AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkacak. Önde, 8 megapiksel Sony IMX355 sensörü ile gelen Pixel 4A, arkada ise 12.2 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IM363 sensörü ile gelecek.  Ayrıca telefonun arka tarafında küçük yuvarlak bir parmak izi tarayıcı bulunacak. Son olarak fiyatında  300 ila 400 dolar arasında olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu