Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Kötü adamlar iPhone kullanmaz! Mı? İroni nedir?

Bugün Amerikalı yazar ve yönetmen Rian Craig Johnson Apple Hollywood arasındaki ilişki ile ilgili oldukça ilginç açıklamalarda bulundu.

Akıllı telefonlar hayatımızın her anında yanında. Dizi ve film izlerken de karakterlerin telefonlar kullanıklarını görüyoruz. Örneğin James Bond 007 Sony marka telefonlar kullanırken Iron Man ve Kaptan Amerika’nın Vivo telefon kullandığını zaman içinde gördük. Apple Hollywood arasındaki ilişki ise bugün Amerikalı yazar ve yönetmen Rian Craig Johnson tarafından ifşa edildi.

Yapılan açıklamada Appel’ın film sektörü için oldukça katı kuralları olduğundan bahsediliyor ve Apple’ın kendi ismi hakkını ciddi anlamda koruduğundan bahsediliyor.

Amerikalı yazar ve yönetmen Rian Craig Johnson konuyla ilgili şunları söyledi;

Aslında sektör ile ilgili komik bulduğum bir şey var, bunun hakkında konuşmam gerekip gerekmediğimi de bilmiyorum… Sonuçta, bir sonraki filmimdeki karakterlerin hikayelerini de hemen izleyiciye gösterebilirim ama yine de söyleyeceğim; çünkü durum çok ilginç. Apple iPhone’u filmlerde kullanmanıza izin veriyor ancak (ve bu çok önemli) ekrandaki kötü adamların iPhone asla kullanamaz. Bu açıklamayı yaptığım için filminde kötü adam olan her yönetmen beni öldürmek istiyor.

Yani bir Hollywood filminde birinin elinde iPhone görüyorsanız o kesinlikle iyi adam oluyor. Apple’ın kendi markasını bu şekilde korumak isteyeceğini eleştirecek değiliz ama haber gerçekten bize ilginç geldi. Kullanıcılarının telefonlarını onlara sormadan yavaşlatan bir şirketin markasını böyle bir koruma güdüsü olması gerçekten ironik…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu