Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTeknoloji

iPhone SE 2 ne zaman geliyor?

Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo iPhone SE 2 için çıkış tarihi verdi. Yılan hikayesine dönen telefon 2020 yılının ilk çeyreğinde gelecek galiba.

Apple’ın küçük sevenler için geliştirmiş olduğu iPhone SE modelinden uzun bir süredir haber alınamıyordu. Her yıl işte bu sefer geliyor denilip ama gelmeyen telefon için bugün yine bir sızıntı geldi. Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo yeni iPhone SE modeli için çarpıcı bir o kadar da hadi oradan dedirten açıklamalarda bulundu.

iPhone SE 2 gelecek yıl tanıtılacak

Ming-Chi Kuo’yu bilen bilir. 10 tane sızıntı verir 1’i anca tutar. Ancak enterasan bir şekilde bu analistin dedikleri her zaman haber niteliği taşır. Ming-Chi Kuo şimdi de yeni modelin 4.0 inç büyüklüğünde olmayacağını iPhone 8 formunda 4.7 inçlik bir telefon göreceğimizi belirtiyor. Apple A13 yonga setinden besleneceği söylenen telefonda ana ekran tuşu gibi çağ dışı bir fonksiyon yer alacak.

Apple fiyatları düşük tutmak istiyormuş! Biz de inandık!

399 dolar gibi rakiplerini güldürecek bir fiyattan satışa sunulacağı söylenen telefonda muhtemelen tek kamera kurulumu yer alacak. Tasarımsal açıdan iPhone 8’e benzeyecek olan bu modelin 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağı söyleniyor. Ancak biz bu söylentileri yemeyiz. Apple’ın artık orta segmente farklı modeller çıkardığı ortada. iPhone XR ve iPhone 11 varken, Cupertinolu firma böyle bir hamle yapmaz.

iPhone SE 2

Gerçi bu Apple ne yapacağı belli olmaz. Alım gücü düşük olan Çin pazarı için böyle bir model satışa sunabilir. Bekleyip göreceğiz. 2020 yılında bakalım bizleri neler karşılacayacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu