Akıllı TelefonAppleGenelTeknoloji

İşte en iyi pil süresine sahip iPhone modeli!

Şu sıralar yeni bir iPhone satın almak istiyorsanız önünüzde beş seçenek duruyor. Eğer pil süresi sizin için önemli bir kriter ise beş seçenek içerisinden bir iki model ön plana çıkmaya başarıyor. İşte pil süresi en iyi iPhone telefon!

TechRadar sitesi iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini kapsayan detaylı bir pil testi yayınladı.

en iyi iPhone

YouTube kanalıyla yayınlanan videoda telefonların pil süresi internet tarayıcısı, oyun ve video oynatımı kullanımı şeklinde değerlendiriliyor. Test sonucuna bakıldığında söz konusu telefonlar içerisinde en iyi pil süresine sahip telefonun 4 saat 14 dakika ile iPhone 7 Plus olduğu görülüyor.

İkinci sırada yer alan iPhone 6s Plus modeli 4 saat 10 dakika, iPhone SE 4 saat 7 dakika, iPhone 7 3 saat 40 dakika ve iPhone 6s 3 saat 33 dakika pil süresi sunuyor.

Site ayrıca iPhone telefonları aynı segmentte yer alan diğer Android telefonlarla karşılaştırıyor. Burada ise iPhone’ların kendi kategorisinde en kötü pil süresine sahip telefonlar oldukları görülüyor. Alt bölümden iPhone modeller için uygulanan pil süresi testine göz atabilirsiniz.

 

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy A3 2016 için yeni güncelleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu