Genel

Acer Spin 7 5G bilgisayarı ile Apple Macbook katili olmaya geliyor!


Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım üreticisi Acer Snapdragon 8cx platformunu ilk defa kullanacak olan modeli Acer Spin 7 5G ile geliyor.

Bu yıl Apple‘ın ARM tabanlı yonga setlerini piyasaya sürecek olması nedeniyle diğer markalarda ARM tabanlı yonga setleri üzerinde çalışmalarını hızlandırdı. Qualcomm tarafından 5G bağlantısı içeren ikinci nesil Snapdragon 8cx yonga seti tanıtıldı; Acer bu yonga setini kullanacak ilk bilgisayarı Acer Spin 7 5G olacağını açıkladı.

Acer Spin 7 5G özellikleri

Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak gelecek bilgisayar 2’si 1 arada cihaz olarak tanımlanıyor. İki şekilde kullanım imkanı sunan bilgisayar istenildiğinde tablet istenildiğinde dizüstü bilgisayar olarak kullanılacak. Model isminden de anlaşılacağı üzere cihaz 5G destekliyor. Cihaz tasarımı ile dikkat çekiyor; dokunmatik yüzey, klavye ve çevresindeki alanlar özel olarak gümüş iyon maddeleriyle işlendi ve mavi tonlu bir kaplamaya sahip magnezyum-alüminyum alaşımlı bir kasa mevcut. Cihaz, % 100 sRGB renk gamı ve 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip 14 inç IPS LCD ile birlikte geliyor. Bilgisayarda 2 adet USB Type-C, 1 adet de USB Type-A bağlantıları bulunuyor. Üretici tarafından diğer özellikleri henüz paylaşılmadı, fakat 16GB RAM ve 256/512GB SSD ile birlikte geleceğini tahmin ediyoruz.

Acer Spin 7 5G

Acer tarafından cihazın çıkış tarihi ve fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı. Snapdragon 8cx yonga seti ile birlikte bilgisayarın iyi bir performansı olacağını düşünüyoruz, ayrıca bu yonga setinin düşük pil kullanımı ile birlikte uzun süre kesintisiz kullanım sağlayacağını tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu